L'equip de Gerard López encadena cinc partits sense conèixer la victòria

jdomenech30858671 barcelona 29 08 2015 gerard lopez entrenador del b170617194222

jdomenech30858671 barcelona       29 08 2015   gerard lopez  entrenador  del b170617194222
jcarmengol40906166 barcelona b   osca   huesca   sport   marc casanovas171111215322

/

1

Massa Osca per al Barça B. Aquesta és la conclusió que es desprèn després de la clara derrota del filial blaugrana contra un rival molt sòlid, líder virtual de Segona, i que aquesta temporada aspira a culminar d’una vegada l’ascens a Primera.

L’equip de Gerard López va mantenir les forces igualades el primer temps, amb aproximacions d’Arnaiz per la banda però sense trobar rematador. Tampoc l’Osca va posar en dificultats Ortolà en els primers 45 minuts, però tot va canviar a la represa, amb un clar protagonista: el Cucho HernándezCucho . El davanter centre de l’Osca, un colombià de només 18 anys, va decantar el partit amb dos grans gols i va fer anar de bòlit la defensa blaugrana.

La genialitat del 'Cucho'

El Cucho va marcar el primer gol d’un extraordinari llançament de falta, al caire de l’àrea, clavant la pilota a l’escaire de la porteria d’Ortolà, que va arribar a tocar la pilota (0-1, m. 51). El gol va deixar tocat el Barça, que suma cinc partits consecutius sense guanyar (4 empats i una derrota) i el conjunt aragonès ho va aprofitar amb decisió, un altre cop, amb Hernández com a protagonista. El colombià va poder marcar en dues ocasions més (m. 56 i 58) i ho va acabar fent en el minut 61, rematant una precisa centrada per la dreta.

Gerard va moure la banqueta i va fer entrar Abel Ruiz, que així que va sortir ja va fer lluir el meta de l’Osca en el primer xut a porta després del descans. Cucurella també ho va provar de lluny, però el seu xut va sortir fora per poc. Van ser dos intents enmig del domini de l’Osca, que hauria pogut ampliar el marcador, sempre amb el Cucho com a protagonista, un davanter a seguir que va marxar ovacionat.

Fitxa del partit

Barcelona B: Ortolà; Palencia, Costas, Cuenca, Cucurella; Oriol Busquets, De Galarreta (Pérez, m. 85), Vitinho (Abel Ruiz, m. 60); Aleñá, Marc Cardona (Concha, m. 73), Arnaiz.

Osca: Remiro; Akapo, Pulido, Jair, Brezancic; Sastre, Aguilera; Ávila (Gállar, m. 62), Melero, Ferreiro; Cucho (Rescaldani, m. 86).