LESIONS MUSCULARS

Sergi Roberto, cinc setmanes de baixa; André Gomes, entre tres i quatre

El polivalent jugador català pateix "un trencament fibril·lar", i l'interior portuguès també té un "problema muscular"

jdomenech40763411 barcelona s spanish midfielder sergi roberto  c  sits on the171101202009

jdomenech40763411 barcelona s spanish midfielder sergi roberto c sits on the171101202009 / ARIS MESSINIS

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Al mateix múscul (el bíceps femoral) i a la mateixa cama (la dreta). Tant Sergi Roberto com André Gomes van caure lesionats a Atenes. Però el diagnòstic no és el mateix, segons les proves mèdiques a què han sigut sotmesos els dos jugadors del Barcelona quan han arribat de Grècia. Sergi Roberto té, segons ha informat el club blaugrana, "un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa dreta", que el tindrà, almenys, cinc setmanes de baixa.

Afortunadament per al jugador i per a Valverde la Lliga s'aturarà durant 15 dies després del duel que jugarà el líder dissabte al Camp Nou contra el Sevilla. Però la baixa de Sergi Roberto, un dels jugadors més en forma en aquest inici de curs, altera notablement els plans del tècnic, que perd un dels seus comodins més valuosos, capaç de jugar de lateral dret, interior o fals extrem dret.

Notícies relacionades

André Gomés, que va entrar en l'últim quart d'hora del partit suplint Denis Suárez, també va tornar lesionat. I això que va poder acabar el partit. Però els metges han detectat que es va fer "una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta", que el tindrà "entre tres i quatre setmanes de baixa". Aquí no es parla, en cap cas, de trencament, com sí que li ha passat a Sergi Roberto.

Porta oberta per a Aleñá

El centre del camp del Barça ha perdut dos efectius en un sol partit. Queden Busquets, Paulinho, Rakitic, Iniesta, que no va jugar a San Mamés ni tampoc contra l'Olympiacos perquè patia una sobrecàrrega muscular, i Denis Suárez a l'espera, és clar, que Arda Turan es recuperi dels problemes que té al turmell. El turc no ha jugat ni un sol minut en els 17 partits oficials del Barça. S'obre així una porta per a Carles Aleñá, el jove interior del filial blaugrana, a qui ja va utilitzar com a titular en l'estrena de la Copa contra el Múrcia i també es va emportar convocat a Grècia.