LLISTA AMB 19 JUGADORS

Mascherano, encara amb febre, no viatja a Bilbao

Valverde només té dos centrals (Piqué i Umtiti) del primer equip i recorre a David Costas, del filial blaugrana

marcosl40644163 barcelona   21 10 2017     deportes      javier mascherano c171028100530

marcosl40644163 barcelona 21 10 2017 deportes javier mascherano c171028100530 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Un problema més per a Ernesto Valverde abans de visitar el nou San Mamés per enfrontar-se contra l'Athletic. Malgrat que havia convocat Javier Mascherano per volar cap a Bilbao, l'entrenador blaugrana va saber minuts abans de sortir que el defensa argentí no havia superat "el procés febril" que ja li havia fet perdre's l'entrenament de divendres. "És baixa, l'evolució marcarà la seva disponibilitat", comenta el club blaugrana en el comunicat mèdic en què s'anuncia l'absència del 'Jefecito'.

Notícies relacionades

Ni Mascherano ni tampoc Vermaelen seran a San Mamés. Curiosament, la parella de centrals que va utilitzar Valverde dimarts passat a Múrcia en l'estrena de Copa es queden a casa amb diversos problemes físics. L'argentí, amb febre; el belga, amb molèsties al maluc. O sigui, al tècnic blaugrana només li queden dos centrals del primer equip: Piqué i Umtiti. Els titulars.

Davant d'una situació tan precària, Valverde va haver de trucar a David Costas, el central del Barça B, fitxat curiosament en l'última setmana del mercat. Arriba cedit del Celta, amb opció de compra al final d'aquesta temporada. Després de jugar al Mallorca i a l'Oviedo a Segona Divisió A, Costas (22 anys) apareix al primer equip del Barcelona.