DE SANG CULÉ COR CATALÀ

El Barça retira pancartes en suport a Sànchez i Cuixart al Palau

Els membres de seguretat les han requisat perquè Sang Culé no havia avisat que les col·locaria prèviament

sang-cule

sang-cule

1
Es llegeix en minuts

El Barça no ha permès que el grup d'animació Sang Culé exhibeixi aquest dimarts al Palau Blaugrana, on s'ha disputat el matx contra el Zalguiris KaunasPalau BlaugranaZalguiris Kaunas, unes pancartes demanant la llibertat dels presidents de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Segons han explicat a Efe fonts del club blaugrana, els responsables de seguretat no han deixat mostrar aquestes pancartes perquè el grup d'animació no els havia avisat prèviament.

La llei de l'esport

D'aquesta manera, els membres de seguretat de l'entitat blaugrana s'han emparat en la llei de l'esport, que dictamina que els aficionats no poden mostrar una pancarta en un recinte si el club no ha sigut avisat abans del partit.

El grup d'animació no va presenciar el matx contra el Zalguiris en senyal de protesta

En senyal de protesta, el grup d'animació Sang Culé ha retirat els seus emblemes habituals a les grades del Palau Blaugrana i ha decidit no presenciar el partit.

Notícies relacionades

Les pancartes en suport a Cuixart i Sànchez, que van entrar a la presó fa vuit dies, eren les mateixes que la setmana passada el club blaugrana no va permetre mostrar en el partit que el Barcelona va disputar al Camp Nou contra l'Olympiacos.

En aquest cas, el club va argumentar la decisió al·legant la normativa de la UEFA que impedeix l'entrada de pancartes de contingut polític als estadis.