EXPOSICIÓ TECNOLÒGICA

La Fundació del Barça exhibeix els seus projectes socials

La mostra, que es pot veure a la sala París del Camp Nou, busca donar visibilitat a la labor transformadora a través de l'esport que l'entitat blaugrana realitza pel món

aguasch40559753 barcelona   16 10 2017     deportes    realidad virtual del 171016134906

aguasch40559753 barcelona 16 10 2017 deportes realidad virtual del 171016134906 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona ha inaugurat avui l'Espai Barça Fundació amb l'objectiu de mostrar el poder transformador de l'esport a través de la labor que desenvolupa la Fundació FCB de l'entitat blaugrana per tot el món.

Aquest espai expositiu, que estarà ubicat a la Sala París del Camp Nou, mostrarà els principals projectes socials que està portant a terme la Fundació del club català.

L'espai, que serà gratuït per als socis, compta amb l'ajuda de noves tecnologies, com robots, dispositius de visió 360 graus o pantalles tàctils.

Notícies relacionades

"La Fundació es va crear el 1994 però aquesta és la primera vegada que tenim un espai físic on poder compartir els nostres projectes, programes i somnis. El que ens fa diferents, el que ens fa ser més que un club", ha destacat Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació, durant l'acte d'inauguració.

En aquest sentit, Cardoner ha destacat la importància de donar visibilitat a tot el que el club català fa al marge de l'esport de competició. "El treball de la Fundació estava ple de contingut, però el seu continent era inexistent. Ara, ja té forma física", ha dit el vicepresident de l'entitat blaugrana, al qual va acompanyar en l'acte Jose Edmílson, exjugador del Barça, Òscar Grau, CEO del club, i Marià Vallés, directora de la Fundació FCB.