SEGONA A

Un gran gol d'Arnáiz dona la victòria al Barça B contra el Lorca (1-0)

El davanter va tornar a ser decisiu per a l'equip de Gerard López

1
Es llegeix en minuts

Una genialitat de Jose Arnáiz va condemnar un combatiu Lorca al Miniestadi (1-0), on l’equip del Barcelona B va acabar amb una ratxa negativa de quatre partits sense conèixer la victòria per guanyar oxigen contra un rival directe que, si més no, es va merèixer puntuar.

S’enfrontaven dos equips necessitats de punts al Miniestadi. Potser per això es va viure un primer temps en què els errors van manar per sobre del futbol. 

Primer va avisar el Barcelona B a la sortida de dos córners. En el primer, Fali pràcticament va tocar la pilota amb el cap i va passar davant de la porteria defensada per Torgnascioli, mentre que poc després, al minut 14, Cuenca sí que va rematar amb potència, tanta que la pilota va acabar per sobre del travesser.

Notícies relacionades

Dues jugades aïllades que no feien justícia al joc del filial blaugrana, que intentava dominar amb massa errors en la construcció, cosa que va aprofitar, sense sort en el remat, el Lorca. De fet, la majoria d’accions de perill del quadro murcià van arribar gràcies a errors a la sortida de la pilota blaugrana, especialment de Sarsenedas.

Després de la represa, el Lorca va fer un pas endavant i va controlar el partit desactivant la medul·lar blaugrana. Al Barcelona B només Aleñá desequilibrava en transicions ràpides que no van saber aprofitar Arnáiz i Lozano. Precisament el primer marcaria el gol de la victòria amb una gardela que Torgnascioli no va saber rebutjar (min.64). Malgrat el gol, el Lorca no va renunciar a l’empat i va tancar el Barcelona B a la seva àrea buscant un gol que fes justícia al joc del segon temps.  Avui juguen Reus- Rayo (12.00 hores) i Còrdova-Nàstic (20.00 hores).

Temes:

Futbol