SORTEIG DE COPA

Reial Múrcia-Barça, Tenerife-Espanyol, Lleida-Reial i Girona-Llevant en setzens de la Copa del Rei

El Madrid s'enfrontarà al Fuenlabrada, l'Atlètic a l'Elx i el Sevilla al Cartagena

marcosl38645154 madrid       27 05 2017             el bar a gana su 29 t tu170528214731

marcosl38645154 madrid 27 05 2017 el bar a gana su 29 t tu170528214731

3
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote

El Barça començarà a defensar el seu títol de Copa contra el Reial Múrcia en els setzens de la competició, el sorteig de la qual ha tingut lloc aquest dijous a la seu de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). L'Espanyol s'enfrontarà al Tenerife, mentre que el Lleida ho farà contra la Reial Societat i el Girona contra el Llevant. Al Reial Madrid li ha caigut el Fuenlabrada i a l'Atlètic l'Elx. Els partits d'anada es jugaran als camps dels equips d'inferior categoria i en els casos d'eliminatòries entre clubs del mateix rang, segons l'ordre de l'extracció de les boles. L'eliminatòria es jugarà entre el 24, 25 i 25 d'octubre, l'anada, i entre el 28, 29 i 30, la tornada.

Així han quedat els aparellaments definitius:

Cartagena-Sevilla Elx-At. Madrid

Múrcia-Barça

Fuenlabrada-Reial Madrid

Formentera-Athletic Lleida-Reial Societat

Ponferradina-Vila-real Saragossa-València Numància-Màlaga Valladolid-Leganés Cadis-Betis Getafe-Alabès Tenerife-Espanyol

Deportivo-Les Palmes

Girona-Llevant

Eibar-Celta Com en cada edició, era la primera vegada que entraven els equips de Primera en el sorteig, després de la disputa de les tres primeres eliminatòries. Els set supervivents de Segona B només podien quedar aparellats amb els equips que disputen competició europea i amb ells s'ha obert el sorteig. Després s'ha procedit a aparellar els sis supervivents de Segona amb altres de Primera, i després s'han extret les boles que han determinat les quatre eliminatòries restants entre equips de la màxima categoria.

Al Barça li ha tocat el Reial Múrcia en el tercer creuament del sorteig i Urbano Ortega, adjunt a la secretaria tècnica del conjunt blaugrana, ha manifestat la seva esperança de poder defensar el títol coper de la millor forma possible i ha admès la condició de claríssim favorit de quadro barcelonista davant un rival que marxa 13è en la classificació del Grup IV de Segona B, amb sis punts en sis jornades, i ha eliminat en les tres rondes anteriors el Cacereño, el Racing de Ferrol i l'Olot.

Amb els titulars

Notícies relacionades

El veterà davanter Víctor Curto (35), principal artífex que el Reial Múrcia hagi passat aquestes tres rondes, en què ha marcat sis dels deu gols del seu equip, ha recordat que ja va eliminar amb l'Albacete l'Atlètic el 2011. "¿Per què no es pot repetir? Es tracta de competir i de donar la cara fins al final", ha dit el jugador tarragoní davant la seu del Grup Orenes, casa d'apostes que patrocina el club, en què s'han reunit els membres de la plantilla per seguir el sorteig. Curto ha assegurat que prefereix que el Barça jugui a Múrcia amb els seus titulars: "Per nosaltres que vinguin els seu millors jugadors i tant de bo vinguin amb tots. A partir d'aquí es tracta de competir i donar la cara fins al final, encara que sabem que és difícil passar i el normal és que el resultat no sigui positiu per a nosaltres".

El Madrid de Zinedine Zidane debutarà amb un desplaçament pròxim a Fuenlabrada. El president del club del sud de la Comunitat madrilenya, Jonathan Praena, ha celebrat la gran sort del seu equip i, encara que ha admès que és molt improbable que el conjunt blanc es deixi sorprendre, no s'ha resistit a remetre's a l''alcorconazo' del 2009. "És molt bo per al nostre projecte. Diré als jugadors que disfrutin, que la feina a la Copa ja l'han fet i a seguir així aquesta temporada. A veure si almenys es compleix la tradició que gairebé tots els que juguen contra el Madrid pugen de categoria, com li va passar precisament a l'Alcorcón", ha assenyalat el dirigent del Fuenla.

Zinedine Zidane  FuenlabradaJonathan PraenaEl Lleida Esportiu hauria preferit un creuament amb un dels grans, però el seu president, Albert Esteve, ha acollit l'enfrontament amb la Reial Societat amb gran satisfacció. "És una festa per al nostre club. És la nostra final. Haver arribat a aquesta eliminatòria és molt important", ha manifestat després del sorteig celebrat a la RFEF.