LA JORNADA DE CHAMPIONS

Una nova oportunitat per a Deulofeu

L'extrem es perfila com a alternativa per al pols davant l'Sporting

lmendiola40190646 barcelona s forward from spain gerard deulofeu  c  runs with170927111206

lmendiola40190646 barcelona s forward from spain gerard deulofeu c runs with170927111206 / PAU BARRENA

1
Es llegeix en minuts

Gerard Deulofeu tornarà a l'onze titular que Ernesto Valverde planteja per al partit d'aquest dimecres a Lisboa, de la  segona jornada de la Lliga de Campions, davant l'Sporting de Portugal. Serà una nova oportunitat per al davanter de Riudarenes, que no ha tingut gaire protagonisme des que va començar la temporada.

No serà l'única novetat en l'alineació, que viurà almenys un canvi per línia respecte al partit de Lliga de Girona. Piqué tornarà al centre de la defensa. També reapareixerà Semedo en lloc de Sergi Roberto per ocupar el lateral dret. Es dona per segura la titularitat de Busquets, a qui va donar bastants minuts de descans en el partit de Montilivi. I també la de Deulofeu per acompanyar Messi Luis Suárez des de la posició d'extrem dret. 

Qüestió mental

Notícies relacionades

Deulofeu, que ha tornat a entrar a la convocatòria del Barça, després que Valverde li donés descans en el partit de Girona, no ha aconseguit aixecar el vol al Camp Nou, més enllà de les dues assistències de gol al primer partit de Lliga davant el Betis. Després ha passat desapercebut, i fins i tot va rebre alguns tímids xiulets en el partit davant l'Eibar, quan va ser substituït per Aleix Vidal.      

El tècnic del Barça va ser clar a la conferència de premsa prèvia al partit de Champions quan li van preguntar sobre Deulofeu. "A vegades tot és una qüestió mental. Fas un gol o una jugada i t'enganxes a aquesta jugada. S'ha de mantenir la fe".