DEBAT SOBIRANISTA

El Barça reacciona davant les detencions per l'1-O

L'entitat blaugrana emet un comunicat a favor de la democràcia i el dret a decidir

jcarmengol39272707 barcelona 12 07 2017  deportes   entrevista al president bar170825171106

jcarmengol39272707 barcelona 12 07 2017 deportes entrevista al president bar170825171106

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona ha emès aquest dimecres un comunicat a la vista de les detencions a alts càrrecs de la Generalitat Generalitat i les mobilitzacions de protesta al carrer. La junta directiva de Josep Maria Bartomeu ha difós un comunicat summament ambigu, que pretén reflectir "el màxim respecte a la pluralitat de la seva massa social". 

"Davant els fets que han tingut lloc els últims dies, especialment avui, en relació amb la situació política que viu Catalunya -diu la nota- el FC Barcelona, fidel al seu compromís històric amb la defensa del país, de la democràcia, de la llibertat d'expressió i el dret a decidir, condemna qualsevol acció que pugui impedir l'exercici ple d'aquests drets.

En aquest sentit, el FC Barcelona manifesta públicament el seu suport a totes les persones, entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets.

Notícies relacionades

El FC Barcelona, des del màxim respecte a la pluralitat de la seva massa social, continuarà recolzant la voluntat de la majoria del poble de Catalunya, expressada sempre d'una manera cívica, pacífica i exemplar".

La junta de Bartomeu sempre ha evitat sobrepassar la línia del dret a decidir i ha defugit mostrar-se a favor de la independència tot i els crits que se solen produir cada minut 17 de la primera i segona part.