LA REMODELACIÓ ESPORTIVA

Bartomeu: "Iniesta s'ha guanyat el dret a decidir"

El president del Barça diu que "no hi ha frustració" després del mercat de fitxatges i que l'equip "és més competitiu" que el de Luis Enrique

jdomenech40104876 gra227 sant joan desp   barcelona   14 09 17   el presidente170914214222

jdomenech40104876 gra227 sant joan desp barcelona 14 09 17 el presidente170914214222 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Josep Maria Bartomeu assegura que Iniesta i Messi seguiran al Barça fins que ells vulguin pel contracte de renovació que van a firmar, pràcticament vitalici. El president blaugrana els dona per renovats, i ha emplaçat els socis a confiar en la continuïtat dels dos futbolistes, que acaben els compromisos el 30 de juny del 2018.

"Iniesta s'ha guanyat el dret a decidir", ha assegurat Bartomeu, paraules que ha repetit per parlar de Messi. El contracte de l'argentí ha sigut ja firmat pel seu pare Jorge i el representant de la Fundació, però no per Leo. Va ser a finals de juny. Tot i així, segons el president, les noves condicions econòmiques ja imperen aquesta temporada.

Notícies relacionades

"Amb Messi s'ha de fer una foto oficial a nivell mundial que interessa a totes les parts", ha repetit Bartomeu sobre el requisit que queda pendent, més protocol·lari i publicitari que necessari. D'Iniesta, el dirigent ha admès que encara negocien amb el representant del futbolista un "contracte diferent, especial", però dona per garantit l'acord final. "Iniesta jugarà al Barça fins que vulgui, s'ha guanyat el dret a decidir".

El president blaugrana, que ha sigut entrevistat a 8TV, ha assegurat que el desenllaç del mercat de fitxatges no ha produït cap frustració en absolut", i ha insistit que el Barça té els jugadors que pretenia. Elegits per Robert Fernández, el secretari tècnic, negant qualsevol tipus d'ingerència o conflicte amb Pep Segura, el nou coordinador de futbol elegit a principis de juliol. "L'equip és més competitiu que el de l'any passat", ha sentenciat Bartomeu al comparar la plantilla que dirigeix Ernesto Valverde amb la que tenia Luis Enrique