RESSACA DE LA CHAMPIONS

Agenollats davant el marcià Messi

La premsa italiana s'entrega a l'exhibició del '10' del Barça

Iniesta posa el braçal de capità a Messi.

Iniesta posa el braçal de capità a Messi. / AP / FRANCISCO SECO

1
Es llegeix en minuts

La premsa italiana s'ha rendit avui davant l'argentí Lionel Messi, definit com un "marcià" per haver liderat amb un doblet la golejada 3-0 del Barcelona dimarts contra el JuventusJuventus a la Lliga de Campions.

El triomf dels catalans va ser definit com la "revenja" per l'eliminació soferta als quarts de final del curs passat, quan el Juventus va dominar amb un 3-0 a Torí i va aconseguir un empat a zero al Camp Nou.

"Atordits per Messi", es llegeix a la portada de 'La Gazzetta dello Sport', que defineix l'astre argentí com un "marcià" que va firmar "dues perles" i que va enriquir la seva actuació amb una gran jugada en el gol del croat Ivan Rakitic i amb un altre xut al pal.

El titular del diari milanès està acompanyat per una foto de Messi en primer pla, davant del seu compatriota Paulo Dybala, per subratllar la superioritat mostrada pel número deu blaugrana en el duel del Camp Nou.

Estil Cardiff

El nom de l'estadi del Barcelona es converteix en 'Camp Nooo' a la portada del diari torinès 'Tuttosport', que parla d'"ensopegada a l'estil Cardiff" del Juventus i que lamenta les "massa insuficiències greus" en les actuacions dels seus futbolistes.

Amb "estil Cardiff", el diari es refereix a la dura derrota 1-4 encaixada el 3 de juny pels torinesos davant el Reial Madrid a la final de la Lliga de Campions.

Les fotos de Dybala i el seu compatriota Gonzalo Higuaín, els brasilers Álex Sandro i Douglas Costa i el marroquí Mehdi Benatia ocupen tota la primera pàgina i les seves cares estan acompanyats per la nota '4'.

Postrats al '10' argentí

Notícies relacionades

Per la seva banda, 'Corriere dello Sport' va apostar per un "agenollats davant Messi" i ho va acompanyar amb una declaració del tècnic del Juventus Massimiliano Allegri al finalitzar el partit: "El Barcelona té un marcià que canvia els partits".

El contundent 3-0 de dimarts també va tenir la seva repercussió en els diaris generalistes, com 'La Repubblica' o 'Corriere della Sera', que van dedicar un espai a les seves portades a la gran prestació de Messi.