PROTESTA A L'ESTADI

Crits de "Bartomeu, dimissió" al Camp Nou

Una part important de l'afició va reclamar la renúncia del president al final del partit

aguasch40028860 barcelona   09 09 2017      deportes       puigdemont y bart170909233741

aguasch40028860 barcelona 09 09 2017 deportes puigdemont y bart170909233741

1
Es llegeix en minuts

Amb el partit contra l'Espanyol ja resolt, amb la maneta liderant en el marcador del Camp NouCamp Nou, amb una altra exhibició de Messi a la retina, l'Estadi va cridar de forma sorollosa contra el president del Barça. "Bartomeu, dimissió", es va sentir de manera molt audible. A la primera meitat es va sentir tímidament aquesta consigna, però quan faltaven pocs minuts per acabar el partit la reclamació va agafar força.

Notícies relacionades

La rebel·lió contra Bartomeu va començar abans del partit, amb els milers de firmes recollides per Agustí Benedito per a la moció de censura. Es van veure considerables cues fins a pocs minuts abans que sonés el xiulet inicial al Camp Nou. Ja al matí l'expresident Joan Laporta va anunciar via Twitter que havia donat la seva signatura per enderrocar Bartomeu.

L'ampli resultat blaugrana feia preveure que Bartomeu no hauria de passar pel tràngol d'escoltar veus en contra. Però no va ser així. A la llotja, al costat del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Bartomeu li van ressonar a les orelles els crits de dimissió poc després que Luis Suárez marqués el cinquè i definitiu gol. Els aficionats, sembla, no obliden la dubtosa gestió en el període de fitxatges.