Tebas: "Si el procés independentista avança els clubs catalans no podrien jugar la Lliga"

El president de Laliga assegura que el partit de l'1 d'octubre del Barça no es canviarà de data

zentauroepp39976396 files  this file photo taken on march 23  2017 shows javier 170907130223

zentauroepp39976396 files this file photo taken on march 23 2017 shows javier 170907130223 / ROSLAN RAHMAN

1
Es llegeix en minuts

El president de LaLigaJavier Tebas, ha assegurat aquest divendres que si el procés independentista culmina en una secessió d'Espanya els clubs catalans no jugaran la Lliga espanyola. Al mateix temps ha reclamat que es recondueixi la situació política a Catalunya, ja que entén que "les il·legalitats no poden tirar endavant".

"Si el procés independentista avança els clubs catalans no podrien jugar la Lliga". "Els que sentim que Catalunya és Espanya ens sap greu aquesta circumstància", ha advertit el màxim responsable de LaLiga.

Segons el parer de Tebas, "les independències unilaterals no són a la carta". "No expliquen realment què és i això és molt perillós. Jo espero que la situació es recondueixi perquè Espanya és un Estat de dret i les il·legalitats no poden tirar endavant", ha assenyalat.

I ha aclarit que l'1 d'octubre "serà una jornada de diumenge normal" i que la competició no pensa canviar "l'horari per un tema d'il·legalitat", en referència al referèndum que es podria celebrar a Catalunya i al duel entre Barcelona i Las Palmas que es disputarà aquell mateix dia al Camp Nou.

Sense canvis

Notícies relacionades

"No canviarem el partit. No canviarem l'horari per un tema d'il·legalitat. Evidentment, per a nosaltres l'1 d'octubre serà una jornada de diumenge normal. Respecte a la seguretat, s'haurà de recórrer a les Forces de Seguretat de l'Estat, tal com està la situació a Catalunya, no només als Mossos d'Esquadra o al Conseller de Governació", ha apuntat.

"Hi ha un altre partit del Nàstic, que també juga el diumenge, i la Lliga no canviarà en absolut ni ho té previst,tret que fos una circumstància que el Govern d'Espanya plantegés", ha advertit Tebas durant la presentació de l'informe 'Football Transfer Review 2017/18'.