ELIMINATÒRIES MUNDIAL-2018

Golàs de Coutinho amb el Brasil

Paulinho i el jugador del Liverpool marquen els gols que donen la victòria a la 'canarinha' davant l'Equador

crmartinez34201722 brazil s philippe coutinho  22  celebrates after s160609101533

crmartinez34201722 brazil s philippe coutinho 22 celebrates after s160609101533 / John Raoux

1

El Brasil, amb gols dels blaugranes Paulinho i Coutinho, es va imposar a l'Equador (2-0) en un partit classificatori per al Mundial 2018. Va ser molt destacable el golàs del jugador del Liverpool pretès pel Barça. Va avançar Gabriel Jesús, que va fer un barret de gran classe i va tornar la pilota a Coutinho, que va empènyer el segon gol. Si alguna vegada ha tingut mal d'esquena, no se li va notar gens.

Paulinho, que va ser titular, va obrir el marcador a la sortida d'un córner. Va rebre al centre de l'àrea, va controlar i va tenir temps per carregar i disparar i batre així el porter Banguera, que va estar molt bé.

Coutinho va sortir a la segona part per Renato Augusto i va coincidir amb els millors minuts de la 'canarinha', ja classificada per al Mundial de Rússia.

Instants després, ell i Gabriel Jesús, atacant del Manchester City, es van associar per culminar una meravella. Neymar va anar de més a menys i va tancar una actuació discreta.

Coutinho segueix a l'espera en la concentració que es concreti el seu traspàs al Barça. Avui l'espera avui un dia de molts nervis.