EL SORTEIG DE LA FASE DE GRUPS

El Barça es trobarà amb la Juve a la Champions

Els blaugranes queden aparellats també amb l'Olympiacos i l'Sporting de Portugal

zentauroepp29426639 television  sorteo  champions league170824200051

zentauroepp29426639 television sorteo champions league170824200051

1
Es llegeix en minuts
Jordi Tió / Barcelona

No ha tingut un mal sorteig el Barça en el seu retorn a la Champions. La fortuna l'ha somrigut en bona manera al Fòrum Grimaldi de Mònaco, on per primera vegada no partia entre els caps de sèrie per la nova normativa de la UEFA, en què només els campions de Lliga queden inclosos en el primer grup.

L'equip d'Ernesto Valverde ha aconseguiy esquivar dos dels tres ossos que li podien tocar d'entrada, el Bayern Munic i el Chelsea, però no s'ha pogut deslliurar del Juventus, un vell conegut, a qui l'equip blaugrana li va fotre el títol a la final de Berlín del 2015 però que la temporada passada es revenjar eliminant els barcelonistes a quarts de final després del rotund 3-0 a Torí.

Valverde, ídol a l'Olympiacos

Notícies relacionades

L'Olympiacos i l'Sporting de Lisboa són els dos rivals que acompanyen catalans i italians. Com si es tractés d'una jugadeta del destí, el bombo va voler que el conjunt grec es veiés novament en el camí de Valverde, aquesta vegada com a oponent. I és que el tècnic barcelonista és tot un ídol al club del Pireu, al qual ha entrenat en dues etapes (2008-09 i 2010-12), igual d'exitoses totes ja que el conjunt blanc-i-vermell va conquistar la Lliga en les tres temporades que el va dirigir el preparador extremeny.

El Barça també es trobarà un vell conegut en l'Sporting de Portugal, on ha arribat aquesta temporada l'exblaugrana Mathieu amb la carta de llibertat. D'entrada, ni grecs ni portuguesos han de suposar un fort escull per al Barça, que per lògica ha de jugar-se la primera plaça del grup amb el Juventus, una posició que garanteix jugar la volta dels vuitens de final a casa.