CONSEQÜÈNCIES D'UNA MARXA POLÈMICA

El Barça demanda Neymar

El club reclama al jugador la prima de renovació més 8,5 milions per danys i perjudicis

zentauroepp39755932 psg s neymar applauds with supporters after the french leagu170821102400

zentauroepp39755932 psg s neymar applauds with supporters after the french leagu170821102400 / Kamil Zihnioglu

1
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

El Barça ha interposat una demanda laboral contra Neymar, a qui li reclama la quantitat ja liquidada corresponent a la prima de fitxatge per incompliment de contracte, més 8,5 milions per danys i perjudicis i un 10% addicional en concepte de mora. El club també reclama que el París SG assumeixi subsidiàriament el pagament d'aquestes quantitats en el cas que el jugador no se'n pugui fer càrrec, afegeix l'escrit.

En un comunicat, el club blaugrana informa que ha enviat a la Federació Espanyola "la demanda laboral que l'11 d'agost passat va interposar contra el jugador davant el Jutjat Social de Barcelona, perquè la traslladi a la Federació Francesa de Futbol i a la FIFA, als efectes legals oportuns".

Pagament de la clàusula

Notícies relacionades

El Barcelona segueix mostrant la seva disconformitat pública pel fet que el jugador acceptés fa unes setmanes trencar unilateralment el seu contracte amb el Barça (Neymar havia renovat fa uns mesos fins al 2021) i fitxés pel PSG, amb el pagament previ de 222 milions de la seva clàusula.

Diumenge passat, el jugador va carregar durament contra l'actual junta directiva, després de jugar un partit a París: "Quan hi vaig arribar tot va començar bé. Hi vaig passar quatre anys meravellosos. Estic molt trist amb la directiva del Barça. Són gent que no poden ser allà", va afirmar Neymar, potser després de saber que el club el demandaria.