Així ha sigut l'impressionant minut de silenci al Camp Nou

"No tenim por", van cridar els aficionats barcelonistes després del respectuós homenatge

aguasch39752937 barcelona   20 08 2017    deportes       los jugadores del b170820202745

aguasch39752937 barcelona 20 08 2017 deportes los jugadores del b170820202745 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Impressionant homenatge al Camp Nou, que no va arribar al minut. A penes 20 segons, acompanyats pel 'Cant dels ocells' de Pau Casals, però molt emotiu. I a l'acabar tots els aficionats van irrompre en un llarg aplaudiment i en un crit ja comú després dels atemptats a Barcelona i Cambrils: "No tenim por".

Els jugadors dels dos equips van posar amb un cartell de #totssombarcelona abans d'aquest homenatge. És el lema que figura a la part frontal de les samarres blaugranes. "El Reial Betis amb el Barcelona", van lluir els jugadors del Betis a les seves samarretes d'escalfament. 

Notícies relacionades

Les autoritats abunden a la llotja. Només hi falta l'alcaldessa Ada Colau, que segueix en realitat de baixa per maternitat, i va cedir el seu lloc al primer tinent d'alcalde, Gerardo Pissarello. També hi era Josep Lluis Trapero, el major dels Mossos d'Esquadra, i Joaquim Forn, conseller d'Interior.

Hi va haver escorcolls conscienciosos a alguns aficionats a l'accedir al Camp Nou. I la presència dels Mossos es va fer més present i visible que en altres ocasions. Els aficionats estaven avisats, per això molts es van desplaçar amb més antelació del que és habitual.