MALES NOTÍCIES PER ALS BLAUGRANES

Piqué i Suárez, lesionats durant la tornada de la Supercopa

El català i l'uruguaià passaran aquest dijous diferents proves mèdiques per saber l'abast de les seves lesions

zentauroepp39713245 barcelona s uruguayan forward luis suarez grimaces as he sit170817095020

zentauroepp39713245 barcelona s uruguayan forward luis suarez grimaces as he sit170817095020 / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico/ Barcelona

El pitjor del partit d'aquest dimecres probablement no és la imatge d'un equip sense idees ni capacitat en tots els àmbits del joc, sinó la lesió de dos jugadors vitals per a una plantilla que ja estava minvada per la marxa de Neymar. Aquests dos jugadors són, ni més ni menys, Luis Suárez i Gerard Piqué. Tots dos van acabar el partit de Supercopa lesionats.

El català es va retirar del terreny de joc lesionat cinc minuts després de començar la segona part degut a una sobrecàrrega a l'abductor i va ser reemplaçat per la nova incorporació defensiva del BarçaNélson Semedo

Notícies relacionades

Per la seva part, Luis Suárez va jugar tot el partit, però va estar els últims minuts amb moltíssim dolor al genoll dret després d'una jugada en què va pugnar per una pilota amb Marcelo Keylor Navas. El jugador, que va veure com, just després d'aquesta acció, Valverde feia el tercer canvi, va haver de disputar l'última part del partit amb clars gestos de dolor i coixejant, donant signes d'una lesió una mica més seriosa del que al Barça li agradaria ara mateix.

Els dos jugadors passaran aquest dijous una revisió mèdica que permeti diagnosticar l'abast de la lesió i el temps de baixa que hauran d'estar fora del terreny de joc. Sens dubte, es nota i molt la por a Barcelona per dos dels homes més importants del club, una de les assegurances de vida en defensa i un dels baluards ofensius dels blaugranes.