EL CENTRAL ES CONFESSA

Piqué: "Per primera vegada en nou anys em sento inferior al Reial Madrid"

El central català espera revertir aviat aquesta situació i acull amb optimisme els nous fitxatges

zentauroepp39712769 gra235  madrid  16 08 2017   el defensa del fc barcelona ger170817094858

zentauroepp39712769 gra235 madrid 16 08 2017 el defensa del fc barcelona ger170817094858 / Chema Moya

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El número 3 del BarçaGerard Piqué, s'ha mostrat trist per la derrota davant el Reial Madrid a la Supercopa d'Espanya i ha assegurat que "no" estan "en el millor moment, ni com a equip ni com a club".

El Barça va caure 2-0 al Bernabéu i no va poder així remuntar una eliminatòria que ja se li havia posat molt costa amunt al Camp Nou. "Ens hem de quedar amb el nivell que vam mostrar al Camp Nou, on ens van superar amb dos contraatacs. Ells venen en una dinàmica millor i el partit d'avui se'ns ha fet una muntanya després d'un gol tan matiner", ha assegurat Piqué, referint-se al golàs de Marco Asensio als tres minuts que va matar el Barça.

Piqué ha reconegut que el seu equip no passa el millor moment, però ha instat el grup a recompondre's per començar amb una altra dinàmica el campionat de Lliga: "No estem en el millor moment, ni com a equip ni com a club. Hem d'estar com més junts millor i remar cap endavant. Hem de conviure amb la derrota, acceptar que el Madrid és millor, i ara més que mai hem d'estar junts", ha admès Piqué, que ha passat de puntetes sobre els possibles fitxatges de Coutinho i Démbelé, sobre els quals només ha dit que, si es produeixen, "aportaran més nivell i competència".

Notícies relacionades

"No és qüestió nostra. Ens hem de dedicar a jugar. Això és molt llarg i hi ha marge de millora. Però en els nou anys que soc aquí és la primera vegada que em sento inferior al Madrid. És cert que han guanyat la Lliga de Campions, però no fa gaire vam venir aquí i vam guanyar", ha rematat Piqué, un dels capitans blaugranes que sempre parla clar.

Sobre la polèmica amb Pep Segura també ha tingut paraules que buscaven ser un bàlsam per destensar la situació interna actual: "Com saps, sembla que hi hagi camins diferents i no ha de ser així. Tots anem a l'una i ha de ser així. Junts serem més forts. ¿Segura? No hi ha cap problema amb ell. Està tot parlat. A vegades les declaracions es malinterpreten. No hi ha fractura, no n'hi ha. Sou vosaltres els que ho pinteu així".