Luis Suárez estarà un mes de baixa per lesió al genoll

Les molèsties de Piqué no són greus

zentauroepp39713245 barcelona s uruguayan forward luis suarez grimaces as he sit170817095020

zentauroepp39713245 barcelona s uruguayan forward luis suarez grimaces as he sit170817095020 / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts

Els problemes no paren de sorgir al Barça, tant a la part directiva com a l'esportiva. L'últim porta el nom de Luis Suárez, que en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, dimecres al Bernabéu, va patir una lesió al genoll dret que el mantindrà apartat de l'activitat un mínim de quatre setmanes, segons el comunicat mèdic fet públic pel FC Barcelona. El davanter centre uruguaià pateix una distensió a la càpsula posterior del genoll dret.

La federació del seu país també ha emès un altre comunicat confirmant la informació i anunciant que, a conseqüència de la baixa, el jugador es perdrà dos importants partits de la selecció uruguaiana, els que jugarà davant Argentina (el 31 d'agost) i Paraguai (el 5 de setembre).

Notícies relacionades

Òbviament, Suárez tampoc podrà estar present en la dues jornades de Lliga que el Barça afrontarà davant de la parada de seleccions. El jugador no podrà estar aquest diumenge al Camp Nou davant el Betis, ni la següent setmana en la visita del Barça al camp de l'Alabès.

Pel que fa a Piqué, que va ser substituït per Semedo a la segona part del partit del Bernabéu, el jugador té una sobrecàrrega a l'adductor de la cama esquerra, i la seva presència davant el Betis dependrà de l'evolució d'aquest mal.