TENSIÓ A LA SUPERCOPA

Busquets dona un toc a Segura i demana més reforços

El migcentre recrimina al mànager esportiu que responsabilitzés Piqué de la derrota davant el Madrid per l'autogol del defensa

busquets

busquets / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Jordi Tió / Sant Joan Despí

Sergio Busquets ha sigut contundent quan li han demanat la seva opinió sobre les declaracions de Pep Segura, mànager general del Barça, que va responsabilitzar Piqué de la derrota davant el Madrid per l'autogol que va suposar el 0-1. "No estic d'acord perquè va ser mala sort i no vam perdre 1-3 per aquesta acció. No és la millor manera d'expressar-se i més dins del club amb un jugador", ha recriminat el migcentre blaugrana llançant un clar toc d'advertència a Segura, que fa unes setmanes que està en la direcció tècnica. 

Busquets també ha sigut molt clar a l'hora de reclamar l'arribada de reforços. "Que falten fitxatges és obvi", ha sentenciat el blaugrana, que quan va acabar el partit contra el Madrid va fer aquesta petició, encara que va voler matisar-la. "Vaig dir que cada any toca renovar-se no per la derrota sinó perquè el futbol és molt exigent i cada any toca millorar el que tens. Amb la marxa de Neymar és clar que necessitem jugadors ofensius. ¿Coutinho i Dembélé? Tant de bo puguin venir els màxims i de la millor qualitat".

L'opinió sobre Paulinho

Qui ja és nou jugador del Barça és Paulinho, un centrecampista tot terreny que té el beneplàcit de Sergio. "La seva arribada és molt bona perquè és un jugador amb un perfil diferent del que tenim a la plantilla. He jugat contra ell, és molt bo i titular amb el Brasil, una de les millors seleccions del món. Segur que ho farà bé aquí i elevarà la competència en l'equip". 

Si l'arribada de Paulinho pot suposar un canvi tàctic en l'onze de Valverde, passant a jugar amb un doble pivot, Busquets ha replicat que l'important és que l'equip es mantingui unit en les línies. "Hi ha moltes variants tàctiques, amb el 4-3-3 i amb el doble pivot, però jo em trobo bé quan estem junts, quan el bloc està més compacte".

El partit de tornada

Sobre les possibilitats de capgirar el 1-3 al Bernabéu, Busquets s'ha mostrat realista. "El títol està difícil però no el donarem per perdut. El partit ens ha de servir per seguir creixent com a equip i amb el nou míster, però hem d'estar bé defensivament perquè és prioritari no encaixar. Ja hem marcat tres gols allà altres vegades però no serà fàcil", ha reiterat.

Notícies relacionades

Busquets ha afirmat que no creu que el Madrid sigui millor equip que el Barça en aquest moment i ha rebutjat que l'equip blaugrana tingui més messidependència després de la marxa de Neymar. "Ofensivament hem perdut sense Neymar perquè és obvi que és un gran futbolista, però quan tens el millor del món es tracta que com més participi, molt millor per a l'equip, encara que li facin un marcatge individual". 

També ha exalçat Sergi Roberto ("d'ell, com a persona i jugador només pot dir coses bones, però el míster escull els onze que juguen") i de Samper: "S'està entrenant molt bé i ningú dubta de la seva categoria, però hi ha molta competència".