El Dortmund castiga Dembélé

El club alemany emplaça el davanter a entrenar-se sol fins a nou avís

jdomenech39614951 dortmund s french midfielder ousmane dembele  c  has taken s170813184221

jdomenech39614951 dortmund s french midfielder ousmane dembele c has taken s170813184221 / PATRIK STOLLARZ

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech / Barcelona

Els dos davanters que vol el Barça estan apartats sense jugar en els seus respectius equips. Philippe Coutinho no s’entrena des de la setmana passada per una lesió a l’esquena i ha demanat al Liverpool que el traspassi. Ousmane Dembélé no va anar a la sessió de dijous, com a protesta perquè el Borussia Dortmund va rebutjar l’oferta blaugrana i des d’aleshores està castigat pel club, que ja ho ha comunicat.

  

 La setmana portarà fitxatges. El primer no serà cap dels dos, sinó Paulinho, centrecampista brasiler del Guangzhou Evergrande. Aquest diumenge tampoc va jugar amb el seu equip (va guanyar 0-3 al Liaoning Hongyun), però amb permís. Ja existeix un acord entre clubs per un  traspàs de 40 milions d’euros. «L’alt preu pagat per Paulinho és un gran reconeixement. És un jugador amb una gran qualitat individual», va dir el tècnic Luiz Felipe Scolari.

Notícies relacionades

    

Paulinho aterrarà a Barcelona aquesta setmana. Coutinho i Dembélé seguiran entrenant-se a part. «El nostre enfocament és concentrar la preparació de l’equip per al partit d’obertura de la Bundesliga a Wolfsburg el cap de setmana vinent. Dembélé té la possibilitat de fer un entrenament individual fora del grup», va manifestar Michael Zorc, directe tècnic del Dortmund, expressant el malestar del club amb l’actitud del futbolista.