L'ADEU DEL BRASILER

Neymar passa la revisió mèdica del PSG a Porto i torna a Barcelona

El metge del conjunt parisenc va ser present en el control que va passar el futbolista a Portugal

Neymar, a l’arribar a Porto. / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Neymar va passar aquest dimecres a Porto la revisió mèdica vinculada al seu eventual contracte amb el París Saint-Germain (PSG), informa en la seva última edició el diari 'L'Équipe', segons el qual el davanter va tornar posteriorment a Barcelona.

En aquell control hi van ser presents Éric Rolland, metge del PSG, i el coordinador d'esports del club parisenc, Maxwell, ex del Barça, afegeix el rotatiu francès. Segons la mateixa informació, l'oficialització del seu contracte, la conferència de premsa i la presentació del jugador podrien tenir lloc demà.

Encara que el davanter no s'estrenarà dissabte contra l'Amiens, en el debut dels parisencs a la lliga 2017-18, s'espera que l'internacional brasiler vagi a la tribuna del Parc dels Prínceps per veure jugar els seus futurs companys.

Portarà el 10

Com a primer regal de benvinguda, segons la font, l'argentí Javier Pastore hauria comunicat al director esportiu del club, Antero Henrique, que li cedirà el número 10.

Notícies relacionades

Neymar, que es convertirà en el fitxatge més car de la història del futbol, va anunciar ahir al Barcelona la seva intenció d'abandonar el club espanyol.

Un dels seus representants, Wagner Ribeiro, també va afirmar a la premsa que el PSG pagarà la clàusula de 222 milions d'euros i el presentarà "a finals d'aquesta setmana".