Rakitic: "L'àrbitre m'ha insultat tres vegades"

"A la tercera m'he d'escalfar, si em falten tant al respecte, jo el perdo", diu el centrecampista

jdomenech39496107 miami gardens  fl   july 29  ivan rakitic  4 of barcelona ce170730060146

jdomenech39496107 miami gardens fl july 29 ivan rakitic 4 of barcelona ce170730060146 / CHRIS TROTMAN

1
Es llegeix en minuts

Ivan Rakitic va marxar disgustat del partit per l'incident que va tenir amb l'àrbitre del partit, Jair Marrufo. És l'únic que va espatllar una mica la nit, entre la victòria en el clàssic i el gol que va anotar. Igual que en l'últim partit davant els blancs a la Lliga.

El duel va deixar una imatge insòlita, amb Rakitic discutint i empenyent-se amb el col·legiat en un incident de la primera part. "Els que em coneixen saben que és complicat que m'escalfi, però l'àrbitre ho ha aconseguit perquè m'ha insultat tres vegades bastant fort", va denunciar el futbolista per explicar el monumental enuig que va mostrar en un partit amistós que el Barça tenia encarrilat.

 "Els que em coneixen saben que és complicat que em calent, però l'àrbitre lo ha aconseguit perquè m'ha insultat tres vegades bastant fort"

Rakitic connecta el xut del gol que va suposar el 0-2 / Lynne Sladky

Notícies relacionades

Tot i que Rakitic es va encarar amb Marrufo de mala manera, i molt evident a ulls dels espectadors, l'àrbitre no va amonestar el futbolista. "A la tercera vegada m'he d'escalfar. Guardo molt respecte per l'àrbitre, però si me'l falta tant a mi, el perdo", va admetre, poc orgullós, malgrat tot, de la seva aïrada reacció.

L'origen de tot va ser la discussió d'una falta al centre del camp com qualsevol altra, però a Rakitic el va molestar el to de prepotència del col·legiat. "No va passar gran cosa, però després em va insultar, va fallar bastant perquè aquesta no era la manera", va comentar.