'FAIR PLAY' FINANCER

El Barça denunciarà el PSG si paga la clàusula de Neymar

El club blaugrana considera que l'equip parisenc no compleix el 'fair play' financer establert per la UEFA

1
Es llegeix en minuts

El Barça no es quedarà amb els braços plegats si acaba perdent Neymar, cada vegada més lluny del Camp Nou i més a prop del Parc dels Prínceps de París. El club blaugrana té decidit denunciar el PSG si acaba pagant la clàusula de 222 milions del brasiler ja que considera que aquesta operació vulneraria el que estableix el 'fair play' financer de la UEFA.

Notícies relacionades

El Barça considera que cap club, que té els comptes públics, té aquesta quantitat de diners per afrontar una clàusula com la de Neymar, i per això és probable que els diners del PSG procedeixin d'una altra entitat que no és el propi club, fet que vulnera el 'joc net' financer que promou l'organisme del futbol europeu. La denúncia del Barça s'unirà també a la de la Lliga de Futbol Professional. El seu president, Javier Tebas, també va anunciar aquesta setmana que demandarà el PSG davant la UEFA si acaba pagant la clàusula.

De fet, el PSG ja va ser multat per vulnerar el 'fair play' financer el 2014. Se li va imposar una sanció de 60 milions d'euros, igual que al Manchester City. Una nova sanció per al club francès podria implicar també una suspensió temporal per participar en les competicions europees.