Només marca Neymar per al Barça

El brasiler firma, amb el seu tercer gol, la victòria blaugrana sobre el Manchester United (1-0)

jdomenech39461021 soccer football   fc barcelona vs manchester united   intern170727032433

jdomenech39461021 soccer football fc barcelona vs manchester united intern170727032433 / CARLOS BARRIA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Neymar no es distreu amb la negociació sobre el seu possible fitxatge pel París Saint-Germain. Ni ha posat el fre de mà mentre es decideix a seguir o a continuar al Barça. Els tres gols de la gira blaugrana han portat el seu segell: els dos del Juventus i l'anotat davant el Manchester United.

Amb mig món pendent de si provoca un terratrèmol amb el transvasament del Barça al PSG per la xifra rècord de 222 milions (la clàusula de rescissió i l'única xifra per la qual el club blaugrana acceptaria perdre'l), ell sembla més que mai centrat en el terreny de joc, responent a l'atenció amb la millor resposta futbolística. De nou acompanyat per Messi i i Suárez, el trident va bombardejar incessantment De Gea per anotar la segona victòria de la gira.

ELS PORTERS BRILLEN 

Valverde va tornar a barrejar titulars amb suplents, però al davant hi va col·locar els tres astres. L'equip va basar, de nou, i com en el passat recent, tota la seva potència en l'atac. De Gea ha sigut l'home més brillant del United, encara que Lukaku va disposar de la primera ocasió que va llançar als núvols.

Notícies relacionades

El Barça va trigar mitja hora a batre el meta espanyol del United, que va comptar amb l'ajuda del pal, a xut de Messi (m. 12) abans que Neymar l'afusellés de prop. Cillessen va col·laborar força, així mateix, per conservar el zero a la porteria. Tant, que va ser nomenat l'home del partit.

El Barça va canviar tot l'equip després del descans, mentre que Mourinho, que va dir que no estava interessat en el resultat, només va fer cinc canvis: quatre d'ells entre el porter i la defensa, relaxat ja sabent que el trident es quedava a la caseta. El tècnic portuguès es devia somriure per la seva decisió: després del descans només va rematar una vegada Alcácer, acompanyat davant per Munir i Arda. També ha jugat el presumptament descartat Thomas Vermaelen a l'eix de la defensa.

Barcelona, 1 - Manchester United, 0