FUTBOL

Alves replica a Bartomeu i revifa el seu enfrontament amb la directiva del Barça

El defensa qualifica de mentida l'explicació del president blaugrana sobre la seva sortida del club

lmendiola38095051 juventus  dani alves smiles during a press conference at the170710133521

lmendiola38095051 juventus dani alves smiles during a press conference at the170710133521 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts

Dani Alves manté actiu el pols amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva, a qui va culpar, de forma clara, de la seva sortida de la plantilla blaugrana. El defensa brasiler, que aquesta temporada passada ha jugat al Juventus de Torí, ha respost a través de les xarxes socials a les últimes declaracions de Bartomeu en què aquest assegurava que el jugador va marxar del Camp Nou per motius personals.

Notícies relacionades

En una entrevista concedida aquesta setmana passada al diari 'Sport', Bartomeu afirmava sobre Alves: “És un tipus simpàtic, graciós. Se'n va anar per un tema personal que coneixem la seva dona, ell i jo”, negant així implícitament que fossin les relacions amb els directius els que van precipitar la seva marxa.

La resposta de Dani Alves, que segueix sense conèixer el seu destí després de deixar el Juventus, i que acaba de contraure matrimoni amb la model canària Joana Sanz en una cerimònia íntima a Eivissa, ha sigut molt contundent: “Mentida”, ha escrit el futbolista, en què ha retuitejat la informació que es publicava al Brasil sobre l'entrevista de Bartomeu.