El Barça dona gairebé per impossibles els fitxatges de Verratti i Bellerín

El club manté l'interès per Ceballos i treu importància als tuits en què insultava a Catalunya

ecarrasco38812415 tennis   french open   roland garros  paris  france   june 9170706202922

ecarrasco38812415 tennis french open roland garros paris france june 9170706202922 / GONZALO FUENTES

2
Es llegeix en minuts
ELOY CARRASCO / BARCELONA

El Barça dona gairebé per descartats dos dels grans objectius del mercat que s'havia fixat aquest estiu. Tot indica que ni Marco Verratti ni Héctor Bellerín vestiran de blaugrana la temporada que ve perquè són operacions inviables, segons indiquen fonts del club.

En el cas del centrecampista italià, el seu equip es nega en rodó a entaular una negociació amb el Barça. El París Saint Germain ni tan sols posa preu per instaurar un punt de partida perquè considera que és un futbolista fonamental i senzillament no està en venda.

Verratti vol jugar al Camp Nou, així ho ha fet saber a París, per no parlar dels missatges que ha anat deixant anar durant les vacances a Eivissa, però la situació, en paraules d'una font de la directiva barcelonista, és com si un gegant europeu piqués a la porta del Barça per fitxar Neymar Messi. Gràcies per l'interès, però no. Una altra circumstància que impossibilita l'operació és que a França no existeixen les clàusules de rescissió.

TORNA Als ENTRENAMENTS

La decisiió del PSG, on encara fa mal l'eliminació en la passada Champions, és una altra mostra de les tenses relacions entre les dues entitats, que al seu dia també van bloquejar els fitxatges de Thiago Silva i Marquinhos. Verratti es reincorporarà aquest divendres als entrenaments amb el club francès, un bon moment per tenir una perspectiva clara de la situació.

El Barça desisteix  amb Verratti davant la fermesa del PSG, que ni tan sols posa preu per instaurar un punt de partida en la negociació

Els motius que allunyen Bellerín del Barça són diferents. El club blaugrana considera que no procedeix fer una gran despesa, d'uns 50 milions d'euros, per un lateral com el de l'Arsenal, encara que les fonts insisteixen que no es tracta d'un problema de falta de liquiditat. El club de Londres, tan propens a vendre jugadors al Camp Nou, no es mostra receptiu en aquesta ocasió, malgrat que el defensa català ha demanat al seu tècnic, Arsène Wenger, que escolti l'oferta blaugrana.

L'INTERÈS PER CEBALLOS

El Barça, en canvi, manté l'interès per Dani Ceballos. El club creu que el centrecampista del Betis és un futbolista molt interessant, tècnic, creatiu, diferent i, per descomptat, barat. La seva clàusula de rescissió és de 15 milions, i també el Reial Madrid està collant per endur-se'l. Ceballos vol garanties que jugarà per intentar anar al Mundial de Rússia, i és conscient que ara com ara tindria menys minuts al Bernabéu que al Camp Nou.

Notícies relacionades

Els dirigents barcelonistes valoren que Ceballos, de 20 anys, sempre ha expressat simpatia futbolística pel Barça (el seu ídol és Iniesta), i treuen importància als seus polèmics tuits de temps enrere. Quan tenia 15 anys, el centrecampista andalús va escriure, amb una ortografia millorable, que una bomba hauria de matar els catalans i biscaïns que van xiular l'himne espanyol en la final de Copa del 2012.

El Barça sosté que aquest cas no es pot comparar amb el de Sergi Guardiola, de qui se li va rescindir el contracte amb el filial blaugrana fulminantment el 2015, poques hores després de fitxar, quan es va descobrir que havia tuitejat "puta Catalunya", entre altres coses, quan tenia 22 anys.