Ronaldinho tenia coartada: no es va entrenar amb els Barça Legends

L'equip de Bakero viurà aquest divendres un partit benèfic contra el Manchester United al Camp Nou per lluitar contra el càncer infantil

marcosl39104958 barcelona 29 06 2017   entrenamiento del equipo bar a legens170629194504

marcosl39104958 barcelona 29 06 2017 entrenamiento del equipo bar a legens170629194504

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No, no hi era. Apareixien, d’una en una, perfectament uniformades les llegendes del Barça, a la lluent gespa del Camp Nou. Però ell, l’home que va activar el cercle virtuós, el somriure que va derrotar el depressiu club del 2003, no sortia pel túnel de vestidors del temple blaugrana. «Té coartada, ha arribat al matí de Portland i ara descansa», va dir José Mari Bakero, entrenador del Barça Legends, una barreja de generacions sota la pell blaugrana, disculpant l’absència de Ronaldinho en la sessió prèvia d’entrenament. Avui hi seran tots davant el United.

Tampoc Rivaldo va arribar a temps perquè se l’espera aquest mateix matí per a un partit que té una finalitat benèfica: «L’objectiu més important d’aquest partit és ajudar a construir un centre pediàtric contra el càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu», va proclamar Belletti, l’heroi de París-2006, la segona Champions que va aixecar el barcelonisme. «Per cert, ¿quants anys tens, tu?», va fer broma Bakero en al·lusió a la joventut del brasiler. «Jo en tinc 54, eh!». Belletti, 41. «¡Ronaldinho només en té 37!», va recordar l’excapità del Dream Team de Cruyff, acompanyat ara a la banqueta del Barça Legends per Rexach.

RONDOS I RONDOS

Notícies relacionades

«No hi ha llegenda més catalana en aquest club que Charly. És natural que estigui amb nosaltres, és una part de la història viva del Barcelona», va recalcar Bakero a la sala de premsa del Camp Nou abans de trepitjar la gespa. Després, va fer una petita xerrada al centre del terreny de joc («aquest estadi és molt gran, els que vinguin benvinguts seran», va dir al ser preguntats pels espectadors que esperen reunir al Camp Nou) i després al que més els agrada: la pilota.

En una cantonada del camp, es van posar a fer rondos. Rondos i rondos, amb bromes constants entre els brasilers (Edmílson Belletti), els holandesos (Kluivert Davids) i vells companys de velles batalles. «¿Aquest qui és?», preguntaven els periodistes més joves. Era Simao. «¿I aquest?» Quique EstebaranzJuan Carlos... Avui es retroben amb una valuosa finalitat: ajudar a combatre el càncer infantil.