Vilarrubí: "Volen evitar la foto de Cristiano al banc dels acusats"

El vicepresident blaugrana assegura que la Fiscalia accepta ara que l'estrella argentina pagui i no vagi a la presó per la situació de l'astre madridista

crmartinez23742875 barcelona  barcelon s  26 09 2013  economia     me160412125653

crmartinez23742875 barcelona barcelon s 26 09 2013 economia me160412125653

1
Es llegeix en minuts

Carles Vilarrubí, vicepresident responsable de l'Àrea de Relacions Internacionals i Institucionals del Barça, està convençut que si ara la Fiscalia accepta que Leo Messi pagui i no vagi a la presó és per evitar que Cristiano acabi assegut al banc dels acusats. Així s'ha pronunciat aquest divendres en declaracions a Rac-1. "Estic convençut que la situació d'ara porta una direcció molt concreta i que no és altra que intentar que Cristiano Ronaldo no s'assegui al banc dels acusats i evitar la foto per la qual Messi va passar".

LA PRESUMPCIÓ D'INOCENCIA

Notícies relacionades

En aquest sentit, ha afegit que amb la mesura presa per la Fiscalia aquest divendres sobre Messi "al final hi haurà una fotografia d'un jugador que sí que es va asseure davant el jutge i un altre que l'evitarà". Per aquesta raó, Vilarrubí s'ha queixat de les declaracions del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, reclamant la presumpció d'innocència de la principal estrella del Madrid. "Quan li va passar a Leo ningú fora de Barcelona va reclamar la seva presumpció d'innocència. Quan Messi va tenir el problema que va tenir la mateixa institució que ara reclama un acord amb Cristiano Ronaldo va posar un titular: 'cap mafiós al capdavant d'una família organitzada per delinquir'. Ningú va obrir la boca en certs mitjans i institucions de Madrid".

Per últim, Vilarrubí s'ha mostrat favorable que el club blaugrana adjudiqui ara a Cristiano Ronaldo la mateixa presumpció d'innocència "que al seu dia li vam donar a Messi".