Verratti pressiona i pressiona per anar al Barça

El centrecampista italià insisteix a anar-se'n de França, però el París SG es nega a vendre'l

marcosl37598939 gra929  barcelona 08 03 2017   el guardameta alem n del fc b170618180201

marcosl37598939 gra929 barcelona 08 03 2017 el guardameta alem n del fc b170618180201 / Quique Garcia

1
Es llegeix en minuts

Segueix de vacances Marco Verratti. Segueix a Eivissa, per molt que el seu cap estigui pendent del que passi en un futur immediat. De moment, el jove italià (24 anys) pressiona i pressiona. Amb gestos públics, fotografies incloses en un clar gest de complicitat amb el Barcelona i, al mateix temps, amb missatges privats, com va deixar caure ahir el diari italià La Gazzetta dello Sport. «No torno a París, vull anar al Barça», va proclamar el centrecampista als dirigents del París Saint Germain. Però ells, en canvi, segueixen la mar de tranquils. No volen vendre Verratti i encara menys fer-ho al Barça, amb qui no mantenen relacions cordials.

Notícies relacionades

Verratti està aprofitant les seves vacances a Eivissa, mentre Valverde, també en els seus dies de festa, espera novetats de Robert Fernández, el secretari tècnic blaugrana. Però, de moment, res de res. Molta pressió, molt interès mediàtic, però poques novetats reals en el cas Verratti, el migcampista italià que pretén aconseguir el tècnic Ernesto Valverde per revitalitzar aquella zona tan estratègica del joc.

4 DE JULIOL, PRETEMPORADA

La tàctica Verratti no ha donat, per ara, resultat. El Barça, més enllà d’alguns moviments embrionaris, encara espera que la pressió del futbolista acabi doblegant la voluntat del PSG. Però és una cosa realment difícil perquè no es tracta d’un club venedor. La primera data per poder donar més detalls sobre aquest assumpte serà el pròxim 4 de juliol quan Verratti haurà de ser a la capital parisenca per iniciar la pretemporada abans d’anar de gira pels Estats Units, entre el 19 i 26 de juliol.