COMPLEX PARADISÍAC

Messi i Llach, hostes del complex turístic de luxe de Rosell al Senegal

L'expresident del Barça va ocultar en aquest hotel part de les comissions il·legals que es va emportar per intermediar en la venda de 24 amistosos de la selecció del Brasil

rosell

rosell

1
Es llegeix en minuts

El rastre de les presumptes comissions il·legals que es va emportar Sandro Rosell per la venda de 24 partits amistosos de la selecció brasilera de futbol ha portat la Policia Nacional i la Guàrdia Civil fins a un hotel paradisíac de la costa senegalesa. 

L'entrenador i empresari Josep Colomer, detingut aquest dimecres a Barajas i posat en llibertat posteriorment, era l'encarregat de gestionar la fortuna que l'expresident del Barça amagava a l'Àfrica.

La interlocutòria d'imputació revela que Colomer, antic director de futbol base del Barça, és administrador -o ho ha sigut fins fa poc- de la societat senegalesa Teranga Investments SARL, una mercantil que hauria sigut utilitzada per Rosell per explotar un hotel de cinc estrelles amb 'spa', The Rhino Resort, situat en una regió turística a 70 quilòmetres al sud de Dakar, segons explica El Confidencial.

'SUITE' DE 200 METRES QUADRATS

L'establiment disposa de 26 habitacions, piscina exterior, gimnàs, diversos menjadors, sala de conferències i restaurants. El preu per nit oscil·la entre els 130 euros de l'habitació estàndard i els 700 de la 'suite' presidencial, que compta amb 200 metres quadrats i ofereix pati i piscina privats. Una escultura d'un rinoceront presideix l'entrada principal a les instal·lacions.

L'hotel va començar a construir-se el 2010, any en què Rosell es va convertir en president del Barça després de guanyar les eleccions del club per una majoria aclaparadora. En una de les seccions de la seva web, l'hotel mostra fotografies dels personatges il·lustres que han fet nit a les seves habitacions.

Rosell, en presó provisional des que va ser detingut el 23 de maig en l'operació Rimet, apareix en una de les imatges firmant al llibre d'honor de l'establiment.

Notícies relacionades

BOJAN, NKONO...

També hi surten l'estrella del Barça Leo Messi i el cantautor i diputat de Junts pel Sí al Parlament català Lluís Llach. Completen l'àlbum els jugadors de bàsquet Boniface Ndong Sitapha Savané, l'exporter Tommy Nkono, el futbolista Bojan Krkic, el cuiner Fabián Martín i el xeic qatarià Faisal al-Thani, entre altres.