ASSALT AL BERNABÉU DES DEL SALÓ DE CASA

Neymar gira full i aposta per no rendir-se a la Lliga

"Sempre aixeco el cap, aviat tornaré a ser feliç", proclama des del seu compte a Instagram

fdgfdgds

fdgfdgds

1
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

Neymar no disputarà el Clàssic, però no es desentén de la conjura blaugrana per salvar la temporada plantant cara. El Comitè d'Apel·lació va confirmar dijous la sanció de dos partits per menysprear l'equip arbitral del Màlaga-Barça.

Dues fotos, acompanyades de dos missatges, al compte del brasiler a Instagram confirma que ha recuperat l'ànim després d'una nit de llàgrimes a l'acomiadar-se de la Champions davant el Juventus.

La primera captura mostra un primer pla de Neymar desconsolat després de l'abraçada del seu amic Dani Alves i un peu de foto escrit en portuguès: "Independentment dels resultats, SEMPRE, aixeco el cap!!!".

El missatge de l'11 del Barça es completa amb la segona foto, un 'selfie' en què torna el Neymar gamberro, divertit, traient la llengua com un Stone i fent les banyes' "Aviat... tornaré a ser feliç!". 

L'ALEGRIA DE DEMÀ

Dijous al matí, Neymar va penjar a Instagram fotos del desànim que el va afectar després de l'eliminatòria europea i que va il·lustrar la portada d'aquest diari. "El plor d'avui es tornarà alegria demà. Tot passa. La vida segueix. No puc perdre l'alegria de viure i de jugar a futbol". Gairebé dos milions de fans li van donar el 'm'agrada' (1.995.372, a les 11.40 d'aquest divendres).

Notícies relacionades

El davanter del Barça utilitza l'aplicació efímera d'Instagram per relatar el seu dia a dia. Se l'ha vist compartint amb el seu inseparable seguici, entrenant-se al gimnàs de casa seva a Barcelona, disfrutant del videojoc 'Counter-Strike: Global Offensive'... sempre content.

Ja ho sabeu: Neymar no es rendeix. Tornaran els dies de glòria. ¿Començant, sense ell, al Bernabéu?