Robert: "El nom de l'entrenador el triaré jo"

El secretari tècnic del Barça afirma que només ell és el responsable d'escollir el recanvi de Luis Enrique si bé parlarà "amb el president i alguns directius"

GRA156 BARCELONA, 01/09/2016.-El secretario técnico del Barcelona, Robert Fernández, hoy durante la rueda de prensa de valoración del cierre del mercado estival. Fernández se ha mostrado muy tranquilo con la renovación del entrenador de la primera plantilla, Luis Enrique Martínez, cuyo contrato finaliza en junio de 2017 y a quien ve con mucha fuerza y mucha ilusión. EFE/Alejandro García

GRA156 BARCELONA, 01/09/2016.-El secretario técnico del Barcelona, Robert Fernández, hoy durante la rueda de prensa de valoración del cierre del mercado estival. Fernández se ha mostrado muy tranquilo con la renovación del entrenador de la primera plantilla, Luis Enrique Martínez, cuyo contrato finaliza en junio de 2017 y a quien ve con mucha fuerza y mucha ilusión. EFE/Alejandro García / ALEJANDRO GARCÍA (EFE)

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

«El nom de l’entrenador el decidiré jo. Parlaré amb el president i alguns directius, però la decisió serà meva». Així de contundent es va expressar ahir Robert Fernández, secretari tècnic del Barça, que va afegir que Valverde «és una persona seriosa, un bon entrenador que ha fet un gran treball en tots els clubs en què ha estat».

Malgrat això, en declaracions al programa 'Què t’hi jugues', de la SER, no va revelar si el tècnic de l’Athletic és l’elegit. També va assegurar que Messi «renovarà» amb el Barça. «N’estic totalment convençut, és feliç a Barcelona», va dir del millor jugador del món, que finalitza contracte el juny del 2018. «També renovarà a Iniesta, n’estic igual de segur», va afegir al seu torn del capità del Barça. «És un jugador especial que s’ha fet al Barça. La gent l’estima molt, no m’imagino un Barça sense Iniesta i ell, tampoc», va sentenciar Robert.

Notícies relacionades

El secretari tècnic, sense assegurar res, no va descartar que Juan Carlos Unzué, actual segon de Luis Enrique, pugui estar en la terna de candidats a entrenar al Barça. «Coneix molt bé el club, els jugadors, el sistema... És una persona preparada i sap on és», va dir del tècnic, que precisament ahir va deixar anar unes enigmàtiques declaracions, a RAC-1, en la sortida de la Volta a Catalunya. «Espero no tenir temps per a la bicicleta l’any que ve. El moment per descansar i desactivar-me ja arribarà».

Robert també va dir que a l’estiu hi haurà reforços però no tants com l’any passat.