Piqué respon amb ironia a 'Carrusel Deportivo'

Al central no li va agradar que donessin per fet que forçaria la cinquena groga davant el València

zentauroepp37701085 pique170320101453

zentauroepp37701085 pique170320101453 / Marta Perez

1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué encarava el partit contra el València amb quatre grogues. Una més i quedava sancionat per al pròxim partit de la Lliga contra el Granada. Amb aquest context el programa 'Carrusel Deportivo' de la Cadena SER va preguntar a Twitter pel minut en què el futbolista forçaria la cinquena targeta, amb la qual arribaria net al tram final de la competició, sortejant una samarreta.

Després del partit, en què no va ser amonestat amb cap targeta, Piqué va preparar el terreny per contestar d'una manera molt original al programa esportiu a la xarxa social. 

Notícies relacionades

Al català no li va agradar la iniciativa, ni hi va veure la gràcia, i va deixar en mans dels seus seguidors si acceptar o no una entrevista per a l'emissora amb una enquesta en què va guanyar el "No, mai més", també amb sorteig d'una samarreta seva de la selecció.

Una vegada més, el central blaugrana no es va mossegar la llengua a la xarxa social, aquesta vegada usant una fina ironia. Ja anteriorment va respondre davant de preguntes tendencioses en programes de ràdio o televisió. Contra 'Estudio Estadio' ha intervingut en alguna ocasió.