La UEFA expedienta el Barça per la invasió del camp a la Champions

Responsabilitza el club català de l'entrada d'aficionats al terreny de joc després de la remuntada davant el PSG

zentauroepp37599219 luisenrique170310124220

zentauroepp37599219 luisenrique170310124220 / Michael Regan

1
Es llegeix en minuts

La UEFA ha obert un expedient al Barcelona per la invasió del camp per part d'aficionats blaugrana al finalitzar el partit de tornada dels vuitens de la Lliga de Campions davant el PSG. La Comissió de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA resoldrà el 23 de març l'expedient obert en què responsabilitza el club de la invasió.

Notícies relacionades

Segons la UEFA, el Barcelona va incomplir l'article 16 (2) del seu reglament disciplinari al no evitar el salt al terreny de joc d'alguns dels espectadors que van veure el partit a les grades del Camp Nou.

NÀPOLS I REIAL MADRID

L'organització també s'ha pronunciat pels incidents que van tenir lloc durant l'eliminatòria del Reial Madrid davant el Nàpols. En aquest cas, la UEFA acusa el club italià d'incomplir diversos articles del seu reglament disciplinari per la utilització de punters làser des de les grades, a més del llançament d'objectes (article 16, 2d) i bengales (article 16, 2c). L'organisme també ha pres nota del bloqueig d'escales de l'estadi per part dels italians (article 38). La resolució arribarà el mateix 23 de març.