Aleñá, la gran novetat de la llista per enfrontar-se al Leganés

Luis Enrique té les baixes dels lesionats Mascherano, Aleix Vidal i Arda, a més de la del sancionat Busquets

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Luis Enrique no tenia 18 jugadors del primer equip per completar la convocatòria de cara al duel d'aquesta nit al Camp Nou contra el Leganés. Les lesions de Mascherano, Arda Turan i Aleix Vidal, que s'ha acomiadat de la temporada per la seva greu luxació al turmell dret, i la sanció de Busquets deixaven amb poc marge de maniobra el tècnic blaugrana. Ha convocat Carles Aleñá, el centrecampista del filial (19 anys), per tenir els 18.

Aleñá, que ja va viatjar a París, encara que va quedar descartat, igual que Nili Perdomo, el lateral dret del Barça B, i Masip, el tercer porter del primer equip, s'ha entrenat aquesta setmana amb Luis Enrique. El tècnic ja el va fer debutar a la Copa, en què el centrecampista va marcar un gran gol a l'Hèrcules, encara que li va costar una seriosa reprimenda.

Notícies relacionades

"Estic satisfet pel seu gol, però si l'enxampo a la primera part me'l menjo", va arribar a dir Luis Enrique. "M'explico. Té moltes condicions, és prototip d'interior clar del Barça, però posicionalment ha de millorar coses i rebre on és difícil rebre, perquè rebre en zones fàcils del camp ho faig jo amb 46 anys", va dir el tècnic al desembre buscant una millora en el jove interior.

Els 18 convocats davant el Leganés

Descartat: Masip.