Aleix Vidal torna a Barcelona i el club podria fitxar un substitut

Rafinha rep l'alta mèdica i viatja a París, igual que Nili Perdomo, el lateral dret del Barça B

El FC Barcelona ha entrenat aquest matí per començar a preparar el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, amb la principal novetat de Rafinha, que ha sortit a la gespa amb una màscara feta a mida degut a la fractura nasal que es va fer en el partit contra l’Athletic Club. / VÍDEO ATLAS

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Plovia a Vitòria. Els carrers estava pràcticament deserts. Plovia i feia bastant fred quan Aleix Vidal abandonava, ja gairebé diumenge al migdia, l'Hospital San José de la ciutat basca en una cadira de rodes. Acompanyat per Pepe Costa, membre de l'oficina d'atenció al jugador del Barça, el lateral baixava en aquesta cadira una rampa abans de colar-se en el vehicle que el tornava a Barcelona. Fins i tot ha aixecat el polze dret per demostrar que es trobava bé d'ànim després de l'operació que va patir al turmell dret, per la qual haurà d'estar cinc mesos de baixa.

Notícies relacionades

Aleix Vidal es perd la temporada i el Barça ara té la possibilitat de fitxar un substitut degut a la seva greu lesió. El club, no obstant, està limitat per un parell de condicionants. El primer és que només poden ser jugadors de la Lliga Santander o de Segona Divisió, i el segon és que també podria fixar-se en algun lateral dret estranger, que no tingui actualment equip. Li permetria, per tant, jugar tant a la Lliga com en la final de la Copa del Rei, però no a la Champions.

De moment, la primera decisió que ha pres Luis Enrique és incloure Nili Perdomo, el lateral dret canari (22 anys) del Barça B, en la llista de convocats que viatjaran aquest dilluns a París per disputar l'anada dels vuitens de final de la Champions. També ha sigut inclòs Rafinha, que ha rebut l'alta mèdica i ja s'ha entrenat amb una màscara especial per protegir-se de la fractura nasal que va patir. No hi ha els lesionats Arda Turan, Mascherano i Aleix. Torna, a més, Piqué, que es va perdre el duel contra l'Alabès per sobrecàrrega muscular.

Els 21 convocats davant el París SG

Lesionats: Mascherano, Aleix Vidal i Arda Turan.