L'un x un blaugrana

2
Marcos López

TER STEGEN

Oportú (9). Excel·lent intervenció en el minut 24 que va impedir que l'Alabès compliqués la vida a l'equip. Només va haver de fer una parada més, meravellosa, després del descans.

ALEIX VIDAL

Entusiasta (8). Respon millor com més lluny és de l'àrea pròpia. Va exercir sobretot d'extrem i no de lateral. Meravellosa centrada a Suárez en el 0-1. Va topar amb Theo i la desgràcia al final.

UMTITI

Irritat (6). Va veure una targeta en el minut 5 i Sobrino va buscar la segona poc abans del descans en una jugada similar. Va jugar a la dreta sense mostrar gaire incomoditat. Va tapar l'esquena a Vidal.

MATHIEU

Tranquil (6). Es va veure amb menys problemes que Umtiti perquè Digne va aguantar més enrere i Santos no va causar problemes. Li van guanyar l'esquena una vegada. Va acabar a la dreta amb tot resolt.

DIGNE

Feble (5). Mala aparició en el partit amb diverses pilotes perdudes. Va reaccionar després de quedar en evidència en una carrera de laterals esquerres amb Theo, que el va superar. Va acabar de central.

RAKITIC

Constant (7). Va marcar un golàs de ràbia que li va oferir la recompensa a tanta abnegació i a tants partits de patiment. Va aguantar el mateix ritme tot el partit.

BUSQUETS

Notable (8). Es va fer notar a mesura que passaven els minuts, com si li costés reprendre l'activitat. Però no ha oblidat jugar amb rapidesa ni ha perdut el talent. Va provocar la targeta.

ANDRÉ GOMES

Participatiu (6). Va exercir d'interior esquerre i va ser el centrecampista més visible a la primera meitat. Va aportar verticalitat i va aparèixer un parell de vegades a l'àrea. Ha adquirit confiança.

MESSI

Calculador (8). Va mesurar els seus esforços físics jugant al centre. Cada vegada que va intervenir va escampar el terror a la defensa local per la seva habilitat en el regat. Va marcar un gol i va forçar l'autogol d'Alexis.

SUÁREZ

Mortífer (9). Va marcar dos gols que certifiquen el seu instint depredador. Sempre puntual en cada pilota que veu sense amo a l'àrea, va trobar més espais en el segon temps.

NEYMAR

Renascut (8). Va marcar contra l'Eibar i va marcar a Vitòria com a prova d'una tímida reacció golejadora. Va anotar a porta buida. Molt actiu en la construcció de les jugades d'atac.