Iniesta, Busquets i Digne reben l'alta mèdica i són convocats davant l'Atlètic

Luis Enrique descarta per "raons tècniques" Ter Stegen i Mathieu, i té les baixes del sancionat Neymar i el lesionat Rafinha

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Tornen dos dels quatre capitans del Barça. Tornen Iniesta, el primer capità, i Sergio Busquets. Torna, en realitat, el que tant havia trobat a faltar Luis Enrique en aquests últims partits. Tornen els guardians de la pilota. Els dos centrecampistes han rebut aquest dimarts, hores abans del duel amb l'Atlètic, l'alta mèdica i han sigut convocats pel tècnic per intentar ajudar el Barcelona a passar a la seva quarta final de Copa consecutiva.

Notícies relacionades

També Lucas Digne, el lateral esquerre, ha rebut l'alta mèdica i figura en aquesta relació de 18 jugadors que ha facilitat Luis Enrique per enfrontar-se aquesta nit a l'Atlètic al Camp Nou en la tornada de la semifinal copera (1-2 en l'anada per als blaugranes). L'entrenador blaugrana ha descartat per "raons tècniques" Ter Stegen –l'holandès Cillessen és el porter de la Copa– i Mathieu, que va ser titular a la Lliga contra l'Athletic.

ARDA, EL RECANVI DE NEYMAR

Luis Enrique tampoc té Neymar, sancionat, ni Rafinha, amb una fractura nasal que el deixa fora de la Copa. Arda Turan es perfila com el jugador que escollirà el tècnic per ocupar la baixa del davanter brasiler a la banda esquerra de l'atac. Hi ha tres jugadors (Messi, Alba i Umtiti) que es podrien perdre una hipotètica final si veuen una targeta groga contra l'Atlètic.

Els 18 convocats davant l'Atlètic

Sancionat: Neymar.