Luis Enrique: "És irreprotxable la posició del club i del tècnic sobre els àrbitres. El més fàcil és plorar i queixar-se"

"¿Piqué? No crec que li passi la factura a ell, ni a l'equip. Ja és grandet, estic encantat amb el Piqué futbolista i professional", diu el tècnic

marcosl36827402 san joan despi  10 enero 2017 gerard piqu   entrenamiento ba170110124240

marcosl36827402 san joan despi 10 enero 2017 gerard piqu entrenamiento ba170110124240

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

"El més fàcil és plorar i queixar-se". Però Luis Enrique no plora ni es queixa dels àrbitres. Al contrari. En una didàctica intervenció, sense defugir cap pregunta sobre el conflicte arbitral que ha afectat el Barcelona en els dos últims partits, l'entrenador ha volgut deixar ben clara la seva posició. L'asturià fuig de qualsevol teoria de la conspiració, respecta el que diu Gerard Piqué, però no està d'acord amb ell. Ni de bon tros. "És irreprotxable la posició de l'entrenador, que soc jo, i del club sobre els àrbitres. El més fàcil és plorar i queixar-se, però no ho fem. Hem d'estar per sobre de totes aquestes situacions", ha precisat el tècnic.

"Hay que estar per sobre de totes aquestes situacions, encara que facin ràbia. Però hay que estar per sobre" (Luis Enrique)

Luis Enrique ha eludit refugiar-se en els errors arbitrals. "Quan passen algunes coses que no són justes, la tendència és queixar-se. Però la nostra intenció no és aquesta", ha dit l'entrenador blaugrana, reiterant en un parell d'ocasions el comportament "irreprotxable" del club en aquest assumpte. I d'ell mateix. Encara que estigui en desacord amb Piqué, que sí que ha sigut molt bel·ligerant amb els àrbitres, no veu cap problema en aquestes dues línies de conducta que hi ha ara mateix al Barcelona.

Notícies relacionades

El central es queixa; Luis Enrique i el club, no. "No crec que li passi factura a Piqué. Ni a l'equip. Ja és grandet. Estic encantat amb el Piqué futbolista, amb el Piqué professional", ha precisat el tècnic.

"Amb Gerard parlo moltes vegades, però cada uno és mayor d'opinar i decidir. És una opinió respectable" (Luis Enrique)

L'entrenador del Barcelona considera que el central "és un filó inesgotable per als periodistes", però això no el preocupa gens ni mica. "Amb en Gerard parlo moltes vegades, però cadascú és prou gran per opinar i decidir. És una opinió respectable", ha subratllat Luis Enrique.