Jordi Mestre exigeix que s'implanti el vídeo per ajudar els àrbitres

El dirigent blaugrana considera que "hi ha en joc molt diners" per no ajudar els àrbitres en les seves decisions

rozas35429484 barcelona    08 09 2016    deportes   presentaci n en el cam170108235602

rozas35429484 barcelona 08 09 2016 deportes presentaci n en el cam170108235602 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Jordi Mestre, un dels responsables esportius del Barça i persona de summa confiança del president Josep Maria Bartomeu, ha exigit, en declaracions a Movistar+ tan bon punt s'ha acabat el partit de Vila-real, en qupe l'equip blaugrana únicament ha pogut arrencar un punt (1-1), que “s'utilitzin, com més aviat millor, els mitjans tecnològics” per ajudar l'àrbitre en determinades jugades, en una clara referència al penal no assenyalat pel col·legiat Iglesias Villanueva per mans de Bruno dins de l'àrea. Respecte a les mans de Mascherano, també dins de l'àrea, el dirigent barcelonista va jutjar que “eren involuntàries, perquè, en aquell cas, és la pilota la que va al braç, molt diferent del cas de Bruno, que fa una gran parada”.

Notícies relacionades

Segons va explicar Mestre, el Barça fa ja molt temps que va proposar a la Federació Espanyola de Futbol la utilització de les noves tecnologies per ajudar els àrbitres. “Això és un esport, cert, però hi ha en joc molts diners. No té sentit que, comptant com comptem, en ple segle XXI, amb grans avenços tecnològics que poden facilitar la tasca arbitral, fer el futbol més just i ajudar els àrbitres, no els utilitzem”.

Per Mestre “seria una manera de treure'ls pressió als àrbitres, que tenen una missió molt difícil, molt complicada, ja que han de prendre decisions en mil·lèsimes de segon. Per això demanem que se'ls ajudi amb les noves tecnologies, amb el vídeo, perquè puguin arbitrar molt millor i els traurem l'opció que s'equivoquin”.

Temes:

Futbol