Rakitic, fora de la llista per jugar contra el Vila-real

Luis Enrique descarta el croat per raons tècniques, igual que Aleix Vidal i Mathieu, i convoca Denis Suárez

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Va ser titular dijous passat a San Mamés. Ara, en canvi, no va a Vila-real. Luis Enrique ha descartat per "raons tècniques" Ivan Rakitic, un dels homes essencials en la seva estructura del centre del camp. El croat es queda a casa i haurà de mirar per la televisió el decisiu duel contra el conjunt de Fran Escribá.

El croat ha anat perdent pes  al centre del camp. De titular a San Mamés a mirar per la tele el decisiu duel d'El Madrigal

Notícies relacionades

Al duel coper no va anar, precisament, Denis Suárez, que sí que ha sigut convocat pel tècnic asturià per retornar a El Madrigal, on va jugar com a cedit. Rakitic, en canvi, viu la seva temporada més complexa des que va arribar al Camp Nou després de perdre el rol de titular indiscutible. En els set últims partits de l'equip, sense anar més lluny, el croat només ha aparegut tres vegades en l'onze inicial.

Luis Enrique, com ja és habitual, també ha prescindit d'Aleix Vidal (dos partits del 2017, dos partits fora de la llista) i de Jeremy Mathieu, que va rebre l'alta mèdica dijous passat. Però ni va viatjar a Bilbao ni tampoc a Vila-real. Cillessen és l'únic jugador lesionat de la plantilla blaugrana.

Els 18 convocats contra el Vila-real

Lesionat: Cillessen.