L'un x un blaugrana davant el Vila-real

jmexposito36805480 villarreal 8 1 2017 deportes f tbol   villarreal cf   fc bar170108220305

jmexposito36805480 villarreal 8 1 2017 deportes f tbol villarreal cf fc bar170108220305 / MIGUEL LORENZO

2
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

TER STEGEN

Fred (6). Va agafar el to en una fase de continuats remats del Vila-real al primer temps, però l’avanç de Sansone el va trobar rígid, sense flexibilitat per desviar un xut que va dibuixar una trajectòria perfecta: la pilota va necessitar el pal per entrar.

SERGI ROBERTO

Assetjat (6). El Vila-real va mirar d’atacar per la seva banda, conegut el seu escàs bagatge defensiu. No va tenir ajuda de ningú, amb Gomes generalment descol·locat i sense cap davanter que tapés. Molt desaprofitat en la construcció del joc. 

PIQUÉ

Protector (6). Va socórrer sovint Roberto cobrint-li les espatlles. Molt irregular en el creuament, va atacar de vegades amb decisió i va cedir metres en altres ocasions. Sense errors en les accions individuals, va tenir algun desajust posicional. 

MASCHERANO

Irregular (5). Va trigar a agafar el ritme, condemnat moltes vegades a defensar-se en l’un contra un amb Sansone o Pato, ràpids i hàbils. Va pecar també, com els altres, en el gol de Sansone. Va acariciar el gol al pentinar una falta indirecta.  

DIGNE

Assenyalat (5). Va fer mèrits per ser una alternativa a Alba, però va tacar al final la seva tasca. Va corregir aviat la seva passivitat en defensa: tebi davant Dos Santos en la primera acció, va evitar el gol en la segona. Va fallar la passada que va crear l’1-0.

ANDRÉ GOMES

Insubstancial (5). Juga en una de les posicions sens dubte més complicades i encara no té l’experiència, la velocitat i el criteri per exercir d’interior al mateix nivell que ho poden fer altres jugadors. Pren decisions errònies massa vegades.

BUSQUETS

Vigilant (6). Van aparèixer vies d’aigua per moltes bandes, sobretot per la dreta,  amb les fulgurants sortides al contraatac del Vila-real. Va dedicar massa part del seu temps a això. No va arribar a tot i es va veure desbordat en algunes ocasions.

INIESTA

Esperançador (7). Va brandar la batuta des del principi, decidit a fer-se notar. Amb Messi a prop van crear diverses accions d’atac que van disminuir amb el pas del temps. Va perdre presència i no la va recuperar fins que l’equip perdia.

MESSI

Valuós (7). El temps dictaminarà el valor del gol i el punt que va rescatar. Però l’execució de la falta va ser extraordinària. Es va desesperar amb l’àrbitre per la seva tolerància amb algunes faltes i els dos penals no assenyalats. Va xutar al pal.

LUIS SUÁREZ

Dur (5). Va buscar el xoc amb tot i Jaume Costa ho va notar amb dos cops seus. Sense nervi per desbordar ni en el regat ni en la velocitat, mai es va sentir còmode enmig de dos bons centrals. Li falta ritme després de les vacances.

NEYMAR

Actiu (7). Tan incisiu com inofensiu, va començar moltes jugades d’atac i la seva perillositat disminuïa a mesura que s’acostava a l’àrea. Va rematar malament un parell de vegades. Però no va parar d’intentar-ho, sense amagar-se ni defugir la responsabilitat.

DENIS

Notícies relacionades

Aplaudit (5). Complimentat per ser exjugador local a l’ocupar el lloc de Gomes. Va millorar lleument l’aportació del seu company. Li va costar de ficar-se al partit quan tohom ja estava accelerat.  

ARDA TURAN

Innocu (5). Va entrar per Digne per reforçar l’atac. El Barça va trepitjar més l’àrea per la inèrcia i la necessitat i no tant per la seva aparició. Va picar de cap fora.