Luis Enrique: "Segur que tindrem possibilitats de guanyar aquesta Lliga"

El tècnic del Barça considera que el seu equip ho va fer tot per sortir vencedor de Vila-real

jmexposito36805633 villarreal 8 1 2017 deportes f tbol   villarreal cf   fc bar170108221627

jmexposito36805633 villarreal 8 1 2017 deportes f tbol villarreal cf fc bar170108221627 / MIGUEL LORENZO

3
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Luis Enrique, tècnic del Barça, ha reconegut que el seu equip, que va portar el pes del partit durant gairebé els 90 minuts, va merèixer més “però estem en una dinàmica poc favorable, sobretot en els últims metres, sobretot a l'hora de concretar aquest domini i fer gol, i, al final, ens hem de conformar de rescatar un punt amb aquella falta de Messi”. Per al míster blaugrana “si algun equip ha merescut la victòria, aquest ha sigut el Barça, que ha portat el pes del partit, ha generat gairebé totes les ocasions de gol i, fins i tot, hem estavellat un xut al pal”.

Luis Enrique

ENTRENADOR DEL BARÇA

"L'equip em segueix transmetent molt bones vibracions, però estem en una dinàmica poc favorable sobretot en els remats a porta"

Sobre l'actuació arbitral d'Iglesias Villanueva, Lucho no hi va voler entrar “perquè no he vist res des de la banqueta i perquè no sóc aquí per jutjar els àrbitres”. Això sí, l'entrenador culer va considerar que “hem de ser molt millor que el rival perquè algunes d'aquestes decisions arbitrals no siguin tan determinants en el resultat final”.

UNA LLIGA MOLT LLARGA

Luis Enrique va insistir que, tant a San Mamés, on el Barça va acabar perdent (2-1) com a Vila-real (1-1), el seu equip li ha provocat “molt bones sensacions, les d'avui millorades respecte a Bilbao” i per això creu que “encara que la possibilitat de guanyar aquesta Lliga ja no depèn només de nosaltres sinó del que faci el Reial Madrid, que està fort, segueixo pensant que, sense haver acabat encara la primera volta del campionat, crec que tindrem possibilitats de lluitar per aquest títol i de guanyar la Lliga. Però, sí, és veritat, ja no depèn tan sols de nosaltres”.

Fran Escribá, entrenador del Vila-real, va reconèixer que “en cap moment la nostra intenció era defensar tant i sortir tant al contraatac, però el Barça ens ha pressionat i no hem tingut més remei que replegar-nos i defensar amb ordre”. Respecte a l'empat, que considera que “no és injust”, creu que va arribar a última hora “i això et fa acabar amb mal sabor de boca, encara que has jugat contra el Barça i això sempre ha d'animar-te”. Respecte a les jugades conflictives, a les mans de Bruno i Mascherano dins de l'àrea, Escribá va insistir en el que ja va dir després del partit de Copa jugat a Sant Sebastià “on ja hi va haver decisions polèmiques: no penso jutjar els col·legiats, mai”.

Bruno Soriano

JUGADOR DEL VILA-REAL

"Bé, jo tinc la mà allà, allà hi ha la pilota i em toca. També hi ha una mà de Mascherano ¿no?, doncs estem empatats"

BUSQUETS I BRUNO

Notícies relacionades

Per Sergio Busquets, que va parlar a Movistar+ al finalitzar el partit, “l'empat ens sembla insuficient, perquè considerem que hem fet mèrits suficients, igual que ens va passar a San Mamés fa tres dies, per aconseguir la victòria. El cert és que no estem tenint gaire sort a les dues àrees, ni en defensa ni en atac”. Pel centrecampista blaugrana “és evident que, a mesura que passen les jornades i no retallem, se'ns complica la possibilitat de guanyar aquesta Lliga, però encara queda moltíssim i aquest equip no es rendirà”.

Bruno, per la seva part, el veterà jugador del Vila-real va confessar que “una genialitat de Messi, que sempre en protagonitza alguna, ens ha privat de guanyar el Barça, cosa que fa molt temps que no aconseguim”. Respecte al penal que va cometre i que Iglesias Villanueva no va assenyalar, el jugador local va dir: “Bé, jo tinc la mà allà, allà hi ha la pilota i em toca”. Quan el periodista de Movistar+ li recorda que també hi ha una mà de Mascherano, Bruno afegeix: “Doncs estem empatats”.