Iniesta: "Aquest City ja s'identifica amb Guardiola"

El capità blaugrana destaca el seu excompany Bravo i afirma que David Silva "té un talent molt gran"

2
Es llegeix en minuts

Andrés Iniesta afronta el partit de dimecres contra el Manchester City amb una especial "il·lusió" per guanyar i situar el Barça en una "bona posició" en el grup, encara que creu que serà un rival "difícil" perquè s'ha reforçat i ja s'identifica amb Pep Guardiola. El jugador blaugrana creu que l'equip "s'identifica molt amb la manera de fer les coses del seu entrenador" i la combinació de Guardiola amb els bons jugadors del City és "molt positiva".

El capità del Barcelona ha fet aquestes declaracions abans de disputar un partit amb els guanyadors del concurs promogut pel club i la firma Estrella Damm, #Iniestaporundía, en què els concursants han tingut l'oportunitat de presenciar en primera persona un dia en la vida del centrecampista blaugrana. Durant la jornada, celebrada a la Ciutat Esportiva, els seguidors d'Iniesta han pogut disfrutar de l'entrenament del capità del Barça.

Un altre exblaugrana que tornarà a trepitjar la gespa del Camp Nou aquest dimecres serà el porter Claudio Bravo, de qui Iniesta assegura que és un porter "molt difícil de batre", i espera que el Barça estigui encertat en aquest partit. Iniesta reconeix que "després d'un temps junts també fa il·lusió enfrontar-te a companys i amics amb qui has compartit el dia a dia".

Sobre David Silva, company seu a la selecció espanyola, opina que és un jugador determinant en l'equip anglès. "Té un talent molt gran i és un dels jugadors de referència que sempre he tingut", ha admès. "S'ha demostrat que en el futbol tot pot passar. Aconseguir tres triplets seria molt exclusiu, però treballem per guanyar tots els títols. Seguim tenint una bona plantilla per optar-hi", ha afirmat el futbolista manxec. "Els jugadors intentem contribuir que el club sigui encara més gran. Tenir l'oportunitat de fer-lo créixer és per a mi un orgull i una cosa molt especial", ha comentat.

Andrés Iniesta

jugador del barça

Traballem per guanyar tots els títols. Estic satisfet del camí que estic fent i espero que me'n quedi molt pe fer"

Notícies relacionades

De l'etapa de Guardiola com a entrenador, Iniesta recorda que tot l'equip i el club en general van viure "una situació molt bona", que valoren "moltíssim". "En futbol és qüestió de millorar tots els aspectes que puguis: a nivell físic, a nivell tàctic i tècnic. L'aprenentatge i tractar de ser millor cada dia és el que et fa avançar", afirma. "Estic satisfet del camí que estic fent i espero que me'n quedi molt per fer", afegeix.

Iniesta espera completar la seva vida esportiva al Barça: "Tot dependrà del rendiment que tingui. Veuré fins on arribo. Ara sóc molt feliç. Tinc la motivació i la il·lusió necessàries per seguir avançant", ha afirmat. "Això és el més important, més enllà de si em queden dos, tres o quatre anys de futbol. Mentre pugui rendir en aquest equip i a aquest nivell, no tinc por dels anys. Jugar al Barça és únic i tenir una vida en aquest equip també", ha assegurat el futbolista.