Els culers ja han tornat després del fallit cop de Turquia

Puyol publica una foto amb l'expedició barcelonista tornant

tornats-turquia

tornats-turquia

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'expedició barcelonista que havia de participar en el partit benèfic que havia organitzat la Fundació Samuel Etoo ja està de tornada a Barcelona. El partit s'ha cancel·lat pel cop d'Estat que es va produir divendres a la nit a Turquia. Carles Puyol ha publicat una fotografia en què es pot veure que el grup ha pogut tornar a casa sense gaires contratemps, més enllà de no jugar i de tenir un ensurt.

Puyol, Deco i Abidal havien de participar en el partit i van sortir divendres al matí cap a Turquia. Els acompanyava Etoo, que no apareix en el grup que ha tornat. L'excapità havia publicat una imatge amb el grup abans de marxar cap a Antalya. A la tarda, com tots els ciutadans turcs, es van trobar amb la rebel·lió dels militars. El fallit cop d'Estat s'havia saldat amb més de 250 morts i 2.600 soldats detinguts per haver participat en el cop en un primer balanç governamental dissabte a la tarda.

Notícies relacionades

Al partit també estava previst que hi assistís Leo Messi, que no va arribar a volar per l'aspecte que prenien els esdeveniments. Davant la situació, el Barça va obrir contacte amb les autoritats espanyoles i va comunicar que els seus exfutbolistes estaven "en una zona lluny d'àrees de perill". Arda Turan, havia de jugar enmig de les seves vacances, com Messi, i abans d'incorporar-se als entrenaments amb Luis Enrique d'aquí una setmana.

Puyol, que havia compartit una fotografia abans de la sortida, com s'observa en el tuit de dalt, ha confirmat a Instagram que "sempre ens han transmès tranquil·litat" enmig de "la incertesa" que van sentir quan els militars van prendre el comandament del país i van tancar els aeroports d'Ankara i Istanbul. El fracàs del cop, forjat entre la nit i la matinada, els ha permès tornar.