Murtaza, el nen afganès, coneixerà Messi

L'infant, de 5 anys, lluïa una samarreta de la selecció argentina feta de plàstic amb el nom de l'astre argentí

marcosl32600024 in this photograph taken on january 29  2016  afgh160131190838

marcosl32600024 in this photograph taken on january 29 2016 afgh160131190838 / STR

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Murtaza, el nen afganès de 5 anys, podrà conèixer Messi. El nen, que ha arrasat en les xarxes socials en els últims dies després de fer-se viral una foto en què porta la samarreta argentina de l'astre blaugrana feta amb una bossa de plàstic, tindrà la possibilitat de trobar-se amb el seu ídol. "La direcció de la Federació Afganesa de Futbol (AFF) ha rebut correus electrònics de Lionel Messi i del FC Barcelona en relació amb la trobada", ha informat a l'Agència Efe el portaveu de l'AFF, Syed Ali Kazemi.

Notícies relacionades

Aquesta cita ja està confirmada. I organitzada. Murtaza, que viu en un llogarret remot de la província de Ghazni, una regió del sud del país castigada pel conflicte, podrà disfrutar del seu somni. Podrà conèixer Messi aquest petit afganès, pertanyent a la minoria ètnica hazara, d'origen mongol, que feia temps que demanava a la seva família una samarreta de l'estrella del Barcelona. Però era tasca impossible per a Ahmadi, el seu pare. "Fins i tot es despertava a mitja nit i començava a plorar al llit, fins que un dia va trobar una bossa de plàstic i la va portar als seus germans perquè li fessin una samarreta de Messi", ha revelat l'humil agricultor.

Des d'aleshores, el nen juga amb els seus amics, mentre va cridant que "és Messi". L'autèntic, segons ha explicat la federació afganesa de futbol, tindrà la possibilitat de conèixer-lo aviat. Mentrestant, Murtaza pot veure els partits del seu ídol els dies assolellats gràcies al panell solar que Ahmadi ha instal·lat amb una bateria de cotxe per fer funcionar la televisió en un llogarret sense corrent elèctric.