LES ELECCIONS BLAUGRANA

Bartomeu: "Tenim un secretari tècnic, però no en direm el nom"

L'expresident diu que el seu elegit reuneix l'"ADN Barça" i que tindrà un rol similar al de Txiki amb Rijkaard i Guardiola

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

"Tindrem un secretari tècnic, de qui no volem dir el nom". Josep Maria Bartomeu, l'expresident del Barcelona, no ha volgut revelar la persona que ha escollit per liderar el projecte esportiu juntament amb el tècnic Luis Enrique. "Tindrà ADN Barça", s'ha limitat a dir el candidat, sense donar més pistes sobre aquest perfil.

"Volem que hagi sigut partícip en el Barcelona perquè tingui el concepte del futbol del Barça i de cura amb la pilota. Serà l'encarregat de buscar les peces que calguin", ha dit aquest dilluns en un acte electoral Bartomeu, que ha afegit que aquest secretari tècnic "viatjarà per veure jugadors i amb l'equip" i "haurà de tenir una gran relació amb l'entrenador". I en aquest sentit ha posat l'exemple de Txiki Begiristain, que assumia el rol d'enllaç amb Frank Rijkaard primer i després Pep Guardiola

Notícies relacionades

Luis Enrique ja està informat de la creació d'aquesta figura de secretari tècnic i no de director esportiu, el càrrec que va assumir Andoni Zubizarreta. "La persona que hem escollit deixarà de treballar en el que estava fent fins ara. Seria el paper de Txiki amb Rijkaard i Pep, bàsicament enfocat a les necessitats del primer equip", ha detallat l'expresident, que també ha recalcat que Albert Soler seguirà sent el director d'esports professional.

El candidat a la presidència blaugrana té decidit també, si guanya les eleccions de dissabte, elegir un nou secretari tècnic del planter --"és un guru del futbol formatiu", ha dit Jordi Mestres, el responsable de la parcel·la esportiva--, i seguir confiant en Jordi Roura des de cadets fins a les categories més inferiors com a màxim executiu. La idea, segons Bartomeu, és que continuïn així mateix Carles Rexach i Ariedo Braida.