ELECCIONS BLAUGRANA

Laporta s'envolta d'exjugadors

Cairo i Javi Rodríguez se sumen a Esteller i Masip, que també seria adjunt a la presidència

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNECH / BARCELONA

Tots van ser jugadors amb ell i ara, per raons d'edat, són tots ex. Els antics "herois del Barça", com els denomina ell, o "els cromos", com indiquen altres, componen el cos executiu de Joan Laporta en el seu intent de tornar a la presidència del Barça. Un d'ells, Enric Masip, llegenda de l'handbol, tindrà rang d'adjunt a la presidència, i intervindrà esporàdicament en la seva secció. Pocs retocs necessita després de conquistar els set títols. Hi ha un impossible, ha confessat Masip: substituir Karabatic.

Un cop presentats Éric Abidal al capdavant del futbol i Roger Esteller en el bàsquet, s'han unit a Laporta Gabi Cairo, exjugador, exentrenador i exresponsable de l'hoquei sobre patins, i Javi Rodríguez en el futbol sala. "Fa nou anys va apostar per mi per fer gran la secció i ara sóc jo qui aposto per ell", ha dit Rodríguez amb emoció.

EXJUGADORS PRESENTS

Notícies relacionades

A la seu electoral, en la presentació dels responsables de les seccions, hi han anat més exjugadors, com Pichi Alonso Víctor Muñoz, que han prestat la seva firma, l'expivot Denis Marconato, exjugadors d'hoquei com Ramon Benito Josep Enric Torner. "Parlem de gent que ha fet història i estima el Barça", ha dit Laporta per subratllar el sentit de la seva aposta.

Cap dels futurs responsables de cada secció ha afinat les línies mestres del que serà el seu mandat. En canvi, tots han coincidit que mantindran els actuals entrenadors. Laporta ha avançat que recuperarà alguna de les seccions no professionals que van ser suprimides, com el beisbol, i que preveu incorporar-ne alguna sense especificar quina.